Семейство

Седмичен любовен хороскоп за 13-19 януари 2014

Какво ви очаква в любовта...

13.01.2014г. / 12 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

През тази седмица под влиянието на Луната в сряда повечето представители на зодиакалните знаци може да се усетят по-емоционални или да почувстват едно обтягане на отношенията с любимия човек. Венера ще оказва своето влияние до края на месеца и въпреки това опитайте се да правите любов, а не война.

Овен

В сряда или четвъртък не е изключено да има разгорещен спор между вас и вашия партньор. Може да е нещо, което спонтанно ще изникне като ситуация или стара тема, която ще се окаже повод за вашия спор. Внимавайте с емоциите, защото може да спечелите в любовта, но може и да загубите.

Телец

Емоционален разговор може да ви накара да се почувствате наранени. В същото време се замислете дали и как показвате достатъчно чувствата към любимия човек. Не е добре в работата да споделяте любовните си проблеми. Ако в офиса имате конкуренция в любовта, вашите споделени любовни тайни и уязвимост може да бъдат използвани срещу вас.

Близнаци

Близнаците винаги се чувстват по-жизнени, когато има любов около тях. В четвъртък не е изключено да се създаде конфликтна ситуация, с която ще трябва да се справите. Това може да има нещо общо с вашия сексуален живот, особено, ако вие и партньорът ви през последните седмици сте имали напрежение в отношенията си. Опитайте се да не превърнете разговора в една игра на обвинения.

Рак

Раците са най-емоционалната зодия и тази седмица под въздействието на пълната Луна вие ще го усетите. Възможно е да проливате сълзи за всеки съществуващ проблем в любовен план или пък сълзите да бъдат от радост. През тези дни няма да ви е особено лесно в любовта. В отношенията си някои от представителите на зодия Рак са като на кръстопът. Не се страхувайте да покажете чувствата си. Няма опасност да се провалите, а само да докажете своята сила.

Лъв

Тази седмица е възможно да се усещате така, сякаш трябва да пазите чувствата си. Въпреки това, ако имате половинка до себе си, не я изключвайте и не пропускайте романтичните моменти между вас. За тези, които нямат партньор до себе си, прекалената бариера, която сте изградили ви предпазва от достигане на интимни отношения с обекта на вашето желание. Страхът ви от отхвърляне може би е напразен. Ако има някой, който ви ухажва в този момент, дайте му шанс.

Дева

Избягвайте споровете с любимия човек. Ако се създаде конфликтна ситуация между вас, задайте си въпроса кое е по-важно, да излезете от спора задължително вие прави или да запазите хармонията и любовта между вас. Всичко може да се размине, ако дадете повече топлина и любов от себе си.

Коментирай