Семейство

Седмичен любовен хороскоп за 13-19 януари 2014

Какво ви очаква в любовта...

13.01.2014г. / 12 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Везни

За самотните Везни, които нямат половинка до себе си, шансовете за намиране на нова любов се увеличават в събота. Към края на месеца, когато и влиянието на Венера ще започне да отслабва, ще имате подобрение в любовта. Но ако до края на януари не видите светлия лъч в любовен план, не се отчайвайте, защото съвсем скоро любовта ще се случи и при вас.

Скорпион

Възможно е през последните дни да сте усещали негодувание или гняв в отношенията с партньора си и през тази седмица това може да достигне своята връхна точка. Споделете това, което не ви удовлетворява, но с подходящ тон. Понякога дори и да ви боли е по-разумно да опитате да владеете емоциите си. Въпреки това не крийте вашите чувства.

Стрелец

През тази седмица може да разберете, че половинката ви се чувства несигурна по отношение на финансите, което може и да ви обезпокои. От друга страна е възможно да обсъдите вашите финанси относно закупуването на нещо голямо или създаването на някакъв общ бизнес. Моментът е подходящ за запълването на финансови дупки.

Свързани статии

Козирог

Очаква ви една емоционално заредена седмица, както за вас, така и за половинката ви, благодарение на пълната Луна, която се очаква на 16 януари. Възможно е през изминалите дни да сте се чувствали като откъснати от любимия човек. Сега е моментът да се сближите духовно и физически. Не пропускайте романтиката и приятните разговори.

Водолей

Ако имате проблеми с половинката по отношение на идеологията или духовните убеждения, тази седмица ще достигнете точката на пречупване. Дали ще има прекратяване на връзката? Времето ще покаже. Но и двамата ще се опитате да останете верни на себе си.

Риби

През тази седмица в любовта си ще получите много внимание. Ако от скоро имате романтични отношения с някого, то през тези дни отношенията ви може да преминат на физическо ниво, в случай че до момента не сте го направили. За някои Риби ще дойде моментът, в който ще трябва да вземат крайно решение по отношение на някаква любовна афера. Ще трябва да избирате дали да продължите или да сложите край.

Коментирай