Семейство

Какво показва любимият спорт за него?

Играчите на голф са страстни любовници

20.06.2014г. / 17 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Той е чаровен, темпераментен, може би непостоянен, но пък добър любовник и обича спорта... Ако вашият партньор има любим спорт, то неговото спортно предпочитание може да ви каже много за характера му.

Покер

Любителите на покера са търпеливи, хитри и спокойни личности, когато са подложени на натиск. Ако вашият човек е и добър в играта, вероятно е с висок интелект. Лошото е, че покер играчите често се оказват самотници, защото могат да седят в продължение на часове на масата за игра и половинката им не получава вниманието, от което се нуждае.

Помислете дали и за какво си заслужава да жертвате собствените си желания в името на неговите, свързани с покера.

Тенис

Тенисът е динамична игра, изпълнена с предизвикателства. Той е предпочитан спорт от уверените и независими личности. Мъжете, които харесват и практикуват този спорт постигат успехи в кариерата, интелигентни и забавни са и също добри любовници.

В леглото обичат да бъдат активната страна, но и очакват изненади от дамите. По-голяма част от тях са чувствителни, а някои не могат да бъдат само с един партньор.

Плуване, колоездене и бягане

Комбинацията от тези три спорта се нарича триатлон. Ако неговите любими физически активности са някои от тези или и трите, бъдете готова за секс триатлон. Този тип мъже са доста настоятелни и те винаги са по-активни в ухажването.

За жалост дори и в „сериозна“ връзка имат дълъг списък от любовници. Дами, бъдете внимателни с тях!

Голф

Мъжете които имат страст към голфа често са материално добре осигурени. Обичат победите, дори и да са малки. Имат много морскосиньо като цвят в гардероба си и като цяло се обличат добре.

Галантни са, интересни и с висок интелект. Бързо впечатляват жените, но трудно се впечатляват. В любовта биха могли да бъдат с един партньор, но това не им пречи да флиртуват. В леглото са нежни и обичат дълги часове да правят любов. Дали биха простили изневяра? Не си го и помисляйте!

Баскетбол

Твоят човек обича стила. Има добра визия, а излъчването му е на човек, който се и чувства добре на мястото си в социалната стълбица. Ако е и висок, самочувствието му е доста голямо и определено има успех сред жените, защото знае че те предпочитат високите мъже, излъчващи стабилност.

Те са конкурентни, гъвкави и обичат да преодоляват препятствията, за да достигнат до обекта на желанията си. Затова бъдете малко по-загадъчна.

Свързани статии

Футбол

Мъжете, които предпочитат футбол са уверени сред дамите, но непостоянни в любовта. Имат успех сред тях и нерядко зарязват половинката си преди тя да е разбрала това. Повечето от този тип мъже не са особено амбициозни и сигурни като партньори за семейство.

Въпреки това сред любителите на футбола се намират и такива, които се възползват от бързината, която е присъща за играта и постигат големи успехи в работата. В леглото не очаквайте кой знае какви изненади.

Хокей

Хокейните фенове вярват в справедливостта и честната игра. Те са толерантни и широко скроени личности, но често се оказват с ниско самочувствие и изпитват страх да не бъдат отхвърлени от нежния пол.

Въпреки това те обичат да са водещата фигура в любовта и са отдадени на половинките си. Мъжът, чийто любим спорт е хокей, има цел в живота и често тя не е една, но изисква от половинката си да бъде до него и да го подкрепя.

Снимки: thinkstock

Коментирай
Свободно време