Интимно

Цитати за истинската любов, които ще стоплят сърцето ви

Почувствайте любовта във въздуха

05.07.2015г. / 13 40ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Истинската любов е блян на всеки човек. Когато срещнем някой специален, магията е наистина всепоглъщаща.

Сладките целувки, чувството, че това никога няма да свърши са толкова мощни, че се помнят за цял живот.

Независимо дали сте изпитвали тези силни емоции или ви предстои да ги изпитате, следващите цитати за истинската любов ще стоплят сърцето ви и ще ви накарат да помечтаете!

„Най-хубавото нещо, което човек научава, е да обича и да бъде обичан в замяна.“ – из филма „Мулен Руж – история за любовта“.

„Веднага щом те видях разбрах, че ни предстои истинско приключение.“„Мечо Пух“.

„Първият път, когато се влюбиш, това те променя завинаги, независимо дали е било трудно, това чувство никога не те напуска.“Никълъс Спаркс, писател.


„Когато осъзнаеш, че искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, искаш остатъкът от живота ти да започне колкото се може по-скоро!“из филма „Когато Хари срещна Сали“.

„И така, няма да е никак лесно. Дори ще бъде много трудно. Ще трябва да се постараем за това всеки ден, но искам да знаеш, че правя това, защото те искам истински. Искам те цялата, искам всичко от теб. Завинаги.“из филма„Тетрадката“.


„Най-вълнуващата, предизвикваща и специална връзка от всички на света е тази със самите себе си. И ако успееш да откриеш някого, който обича по същия начин като теб... е, това ще е фантастично!“Кари Брадшоу, из филма „Сексът и градът“.


„Най-накрая разбрах какво означава истинската любов. Тя значи, че копнееш да се грижиш за нечие щастие повече, отколкото за своето собствено, независимо колко болезнени избори трябва да направиш.“из филма „С дъх на канела“.

Свързани статии

„Не планирах да се влюбя в теб и се съмнявам ти да си го планирала. Но в момента, в който се срещнахме беше ясно, че нито един от нас няма да контролира онова, което ни се случва.“из филма „Тетрадката“.

Снимки: Outnow.ch

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Нищо кой знае колко вдъхновяващо и запомнящо се не прочетох. Защо не опитхте с цитати от велики личности?:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати