Всичко за зодиите

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Дева?

Мъжете Деви не са особено романтични

29.08.2019г. / 08 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Те са сложни личности, перфекционисти и големи скептици. Родените под знака на зодия Дева са отговорни и последователни, на моменти психически лабилни, но бързо усвояват нови навици. Мислят бавно, трудно взимат решения и често рискуват. Какъв брак ви очаква с представител на зодия Дева?

Жената Дева в брака

Дамите родени под знака на Девата са изключителни съпруги. Те са в състояние да управляват семейството и дома без грешки. Големи чистници са и отлични кулинари. Грижат се много за децата и половинката си, но са и големи материалистки. На моменти са педантични и показват недостатъците на другите. Емоционално не са много силни.

Зависят много от външните влияния. Обичат да постигат успехи в кариерата, но се стремят да са максимално отдадени и на близките си. Една от слабите черти на жените Деви е, че те притежават една студенина и им е доста трудно да установят духовна връзка с половинката си.

В секса са склонни да се отдават на рутината, а липсата му се отразява много на самочувствието им. Като цяло Жената Дева е чудесна партньорка за мъж, който не е много взискателен.

Мъжът Дева в брака

Всъщност, единственият реален тип мъж за жена Дева е мъжът Дева. Той не е властен, работлив е и на моменти дори консервативен. Когато е ядосан е склонен да крие своите емоции дълбоко в себе си. Отнема му доста време да разпали романтиката между него и половинката му.

Свързани статии

Като цяло мъжете Деви не са особено романтични. Като съпруг той се опитва да създаде една комфортна и спокойна среда за любимите си хора. Понякога може да бъде много критичен или скучен, а в някои случай да не бъде верен на любимата си.

Мъжът Дева не се нуждае от страстна любов и секс, но отделя много време на любовната игра. Също като жената Дева, понякога се оставя на рутината в секса, което и поражда разногласия с половинката му. Родените под знака на Девата мъже са по-скоро бета тип мъже. Въпреки това те са интересни, интелигентни и забавни като личности.

Снимка: istock

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
:) ( преди 8 години )
с типичната мъж дева съм, точно описание
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12 rate up comment 2 rate down comment
beda ( преди 8 години )
измислици премислици. Повечето деви са пичове, на които можеш да разчиташ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар