Интимно

Нещата в секса, от които ви е страх, а не трябва!

Ако ги включите в сексуалната игра може и да ви хареса повече, отколкото предполагате!

28.01.2016г. / 15 20ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Свян в леглото? Няма място за такива чувства и порядки, когато става дума за секс! Ако има нещо, което искате да направите в леглото – направете го! Ако сте позанемарили страстта и сте леко поизчерпани – отпуснете се и направете нещо, което досега сте предполагали, че няма да ви хареса или от което ви е било страх!

Пуснете си порно

Ако смятате гледането на горещи филми с партньора си за табу, помислете пак! Никога не можете да сте сигурни, ако не сте опитали. Зарежете предразсъдъците и пуснете нещо секси и горещо за гледане.

За онези, които категорично не си падат по порното, еротичните филми или тези с горещи секс сцени ще свършат чудесна работа.

Позволете на партньора си да вземе надмощие в леглото

Досега вие сте били инициативната и водеща фигура между чаршафите? Не се страхувайте да дадете шанс на партньора си да вземе надмощие. Може и да не е в стила ви да сте в подчинена позиция, но пък може да ви хареса.

Понякога активните партньори се възбуждат изключително, ако половинката им смени тактиката и вземе нещата в свои ръце. Ще се учудите колко възбудени ще се окажете.

Страх ви е да правите секс, докато се гледате в огледалото

Много двойки имат този страх, защото гледката невинаги е толкова приятна и естетична, каквато е в изпипаните еротични филми. Жените най-вече са тези, които се притесняват как ще изглеждат в очите на половинките си.

Е, познайте, дами – в момент на върховна наслада последното, което един мъж си мисли е „Боже, колко е грозна/дебела!“ и други подобни.

Гледането в огледалото по време на секс е едно от най-възбуждащите неща и ако решите да го направите ще останете повече от доволни от резултата.

Писането на секси съобщения

Някои двойки си падат по лигавенето по телефона, социалните мрежи или имейла. Други обаче го намират за тъпо, антисекси или лигаво. Ако вие сте от вторите и смятате, че не сте способни да си пишете секси съобщения с партньора, трябва да опитате. Може пък това да ви достави голямо и неподозирано удоволствие.

От друга страна, ако е имало недоизказани неща между вас, ако партньорът ви се е боял да ви сподели свои фантазии или желания, секси съобщенията са идеалният начин да го направи. Същото се отнася и за вас!

Свързани статии

Тайнствата на вибратора

Ползването на вибратор за някои жени е истинско табу. А за употребата му заедно с партньора по време на секс и дума не може да става!

Защо така, момичета? Не ви ли е хрумвало, че може да стане наистина забавно?! Добавянето на вибратор в интимния ви живот без да изключвате мъжката си половинка може да ви помогне да разгорещите до краен предел сексуалния си живот. Не се колебайте твърде дълго, а и вибраторът не хапе!

Снимки: iStock

Коментирай