Интимно

Мисионерската поза може да стане по-гореща от всякога!

С тези техники ще забравите, че правите секс в мисионерската поза

14.07.2016г. / 18 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Въпреки че мнозина мразят мисионерската поза заради скучнотата ѝ, в класиката няма нищо лошо! Стига да я направите по-вълнуваща и гореща, мисионерската поза може да ви донесе истинска и върховна наслада.

Всъщност, в мисионерската поза има много предпоставки за близост и сплотяване. При нея партньорите се гледат очи в очи и имат възможност да се притиснат силно един в друг. Това засилва привързаността и може да се каже, че ако предпочитате предимно мисионерската, то вие не правите просто секс, а любов.

Все пак, ако любимата ви мисионерска поза е започнала да хваща ръжда, можете да я украсите и разгорещите по няколко различни начина.

Крака на раменете

Можете да направите мисионерската поза още по-възбуждаща и доставяща наслада като вдигнете краката си върху раменете на партньора си по време на изпълнението ѝ. Това не само ще позволи по-дълбоко проникване, но и ще достави по-голямо удоволствие и на партньора ви, тъй като позата прави таза ви по-тесен.

Заключете краката си

Заключването на краката ви около таза на партньора позволява увеличаването на триенето по време на мисионерската поза. Това ще се хареса и на двама ви, тъй като едновременно ще стесни ханша ви заради напрежението в мускулите на бедрата ви и ще увеличи триенето на клитора ви.

Тази „окраска“ на мисионерската поза е много подходяща и за мъже с по-малък размер пенис, тъй като предотвратява изпадането на пениса от вагината по време на секс.

„Ръчни скорости“

Можете да доразвиете мисионерската поза и да я направите по-сладка с техниката „ръчни скорости“. При нея е необходимо партньорът ви да повдигне максимално краката ви на нивото на раменете си, да ви хване за глезените и да мести краката ви в синхрон с тласъците.

Свързани статии

За най-добро преживяване е хубаво да легнете на ръба на леглото, така че тазът ви леко да се подава по време на секс. Партньорът ви трябва да е или прав, или на колене до ръба на леглото. Позата е подходяща за изпълнение и на кухненската маса, стига да издържи на страстта ви.

„Кръстосаната звезда“

Този нестандартен начин за изпълнение на мисионерската поза е предизвикателство за по-надарени мъже. Прави се като жената легне, а партньорът ѝ е върху нея, но не по стандартния начин, а чрез разминаване.

Тоест, проникването става като дамата отмести леко встрани единия си крак и даде възможност на партньора си, който е поставил само таза си върху нейния (а не цялото тяло, както е при стандартната мисионерска), да достигне заветната цел.

Снимки: iStock

Коментирай
5 rate up comment 0 rate down comment
Стойне от Чукурово ( преди 7 години )
Нашта мисионерска поза е: Пена лега на миндеро по корем и...От редакцията: И по-нататък го изтрихме.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар