Семейство

Как всеки ден да бъде Свети Валентин?

Излизайте по-често на любовни срещи

25.02.2017г. / 12 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Февруари е най-любовният месец, но магията на Свети Валентин сякаш избледня. Въпреки това има двойки, за които не е нужно да има специален повод за да бъдат мили един към друг. Вижте няколко добри идеи как всеки ден да бъде за вас Денят на любовта.

Цветята не са само за специални поводи

Уважаеми господа, 14 февруари мина. Дали случайно се сетихте да поднесете и на следващия ден цветя на вашата любима, просто така, защото тя е специална за вас? Всяка жена би се радвала да получава свежи цветя по-често, а не само на празници. Ето защо променете това, за да бъде всеки ваш ден празник на любовта.

Малките изненади

Малките романтични жестове са подходящи за всеки ден, защото за влюбената двойка всеки ден е специален. Планирайте изненадващо пътуване, подгответе романтична вечеря, сгответе за любимия човек (ако принципно не кулинарствате) и т. н.

Тези малки неща правят чудеса с връзката и взаимоотношенията между двама души. Не забравяйте, че любимият човек не бива да се приема като даденост.

Снимка: istock

Излизайте на любовни срещи

Това е много важно за всяка любовна връзка. Веднъж седмично си организирайте любовна среща, дори и да имате съвместно съжителство или брак. Забравете за рутината, битовизмите. Вие имате нужда от време, в което да сте само двамата.

Времето прекарано само с половинката, определено заздравява връзката, прави климата у дома благоприятен, което е важно и ако имате деца.

Изпращайте си любовни послания

Кога бе последният път, когато изпратихте любовно послание на любимия човек? През социалните мрежи, като есемес, а защо не и като любовна бележка до каната с кафе, в банята на огледалото. Една малка стъпка, която стопля душата, защото написаното остава.

Свързани статии

Интересувайте се един от друг

Рутината и забързаното ежедневие понякога ни карат да забравяме най-важното в една връзка – добрата комуникация. Бъдете любопитни един към друг. Ако сте в началото на връзката си, има много за научаване за любимия човек и той за вас.

Ако от дълго време сте заедно, винаги има начин да преоткриете половинката си. Започнете с това „Как мина денят ти?“.

Имайте чувствен секс

Специалните случай винаги запомняме и с това, че сме имали страхотен секс. Само тогава ли? Дали отново рутината и битовизмите не са изместили желанието за страст, експерименти? Е, време е и това да се промени и да се преоткриете с половинката на едно друго ниво. Говорете за желанията си, не се срамувайте от страстите си.

Коментирай