Семейство

Бен Афлек и Дженифър Гарнър отлагат развода

Звездната двойка ще даде втори шанс на брака си

09.03.2017г. / 14 21ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бен Афлек и Дженифър Гарнър отлагат развода си, след като преди две години публично оповестиха раздялата си.

Двойката, която беше семейство повече от 10 години, през 2015-а обяви, че се разделя и слага край на брака си. Официалната причина бе стандартната – различия в характерите, но за всички бе ясно, че това е станалата публично известна афера на актьора с бавачката на децата му. Двамата бяха засечени от папараци и макар Гарнър да не призна това за мотив, едва ли ѝ е станало приятно да го разбере от медиите.

Свързани статии

След две години, откакто са разделени обаче, наместо да сложат официален край и да финализират развода си, двойката реши да го отложи.

Макар да няма официално потвърждение, че двамата ще се съберат да живеят отново заедно, поне е ясно, че нямат намерение и да се развеждат.

Според източник на списание People, Дженифър е спряла процедурата по развода и е решила да даде нов шанс на Бен да се съберат.

Друг информатор на медията твърди, че двамата наистина много се обичат и любовта никога не е била проблем за тях. Децата им също много ги обичат, а двамата като родители правят всичко за тях.

„Бен прави усилия да се грижи добре за себе си. Те не са заедно, но има надежда. Джен се надява да останат женени. Бен също не иска развод“, допълва източникът.

Афлек и Гарнър имат 3 деца заедно – Вайълет на 11, Серафина на 8 и Самуел на 5 години.

Коментирай