Какво те мъчи в любовта?

Тънкостите на летния флирт

Ева Кулева ви съветва как да бъдете пленителни това лято

03.09.2016г. / 16 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Въпрос на читателка към лайф коуч Ева Кулева за рубриката „Какво те мъчи в любовта?“.

Въпрос:

Здравей, Ева! На 28 години съм, привлекателна, с успешна кариера, но необвързана. Обичам да се забавлявам, лесно създавам социални контакти и обичам да флиртувам, но сякаш уменията ми за флирт не дават желания от мен резултат. Това лято планирам да почивам на море тук и в чужбина. Летните почивки са свързани с повече флирт. Моят въпрос към теб е дали има някакви правила за летен флирт, които е добре да следвам и какво да избягвам?

Ева Кулева:

За начало ти предлагам вместо като „но“ необвързана, да се представяш като „и на всичкото отгоре“ необвързана. „Но“ – то ми подсказва, че това, че си свободна е кусур или проблем, а ти, не стига, че си млада, готина, общителна и успешна жена, на всичкото отгоре си и свободна. Джакпот!

И това е първата ми препоръка за успешен летен флирт – напомпай самочувствието си, като си изредиш поне 10 комплимента към себе си. След това си изясни какво целиш с летния флирт. Дали искаш да се посмееш и да си поговориш с някой готин мъж за настроение и самочувствие или искаш да се поцелувате и държите за ръка, може би искаш да правите секс или се надяваш летният флирт да прерасне във връзка?

Когато вече имаш ясно намерение, се въоръжи с широка усмивка и добро настроение, напудри се, изправи стойката и се оглеждай за готини мъже. Гледай ги право в очите, усмихвай им се, можеш да им намигнеш или да им помахаш, за да им покажеш, че е безопасно да дойдат при теб и да те заговорят.

Ако и от това не разбират, а ти вече си нетърпелива, иди и ги заприказвай ти.

Можеш да използваш и помощни средства за привличане на вниманието. Да си избродираш на някоя тениска или потник „Talk to me“ или „I love my boyfriend. Just kidding, I am single“ или нещо друго закачливо. Навремето бях промоутър и ни бяха дали бели полупрозрачни тениски с логото на Durex на гърба.

Само като седнех с тая тениска на някой бар на плажа, при мене идваха няколко мъже и започваха да се шегуват на тема презервативи. Така че бъди смела и креативна.

Позволи на мъжете да те черпят и ухажват, без да си мислиш, че им дължиш нещо в замяна.

Прави им комплименти, предлагай им да правите нещо забавно заедно – да карате джет, да играете на карти или на джаги примерно. Аз много обичам да играя джаги на плажа и винаги си намирам секси противник.

А какво да избягваш, ако не искаш да правиш секс с твоите флиртаджии, не отивай никъде, където наблизо има легло, под какъвто и да било претекст! И не прекалявай с алкохола. Най-добре изобщо не го употребявай.

Колкото повече флиртуваш, толкова по-естествено ще ти се получава. Започвай да тренираш с всички около теб още от днес. Весело флиртуване!

P.S. Абонирай се за видео блога ми “Радикални връзки“ и очаквай запис от събитието „Изкуството на автентичния флирт“.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching

0889 237 207

https://rarerelationships.eu/video-blog/

* * *

А теб какво те мъчи в любовта?

Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай