Свободно време

Нямам мъж до себе си от 3 години

Ева Кулева очаква вашите въпроси за любовта

07.09.2021г. / 17 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Липсата на любовен партньор ни кара да си задаваме куп въпроси, понякога губим надежда, че ще го намерим. Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ лайф коуч и мачмейкър Ева Кулева отговаря на въпрос на читателка, която смята, че мъжете не я намират за привлекателна и затова е необвързана. Какво има да ѝ каже Ева Кулева, вижте в следващите редове.

Въпрос: Здравейте, нямам мъж до себе си от 3 години и това ме мъчи много. Явно не съм харесвана жена...

Ева Кулева: Какво се случи с последния ти партньор, защо се разделихте? А с този преди него? Какво се повтаря във връзките ти? Какви уроци научи от тях?

Една от причините да нямаме партньор дълго време е страх да не се повтори нещо от предишна връзка, което ни е наранило. Затова е важно да си дадем сметка как сме допринесли за края на предишните си връзки и за болката, която сме преживели по време на връзките. И какво различно можем да направим следващия път, за да избегнем подобно развитие на отношенията.

  • Може би си избирала мъже, които не са били готови да се обвържат?
  • Може би си позволявала да се отнасят лошо с теб?
  • Може би не си била напълно честна и открита с партньорите си?
  • Или по друг начин си саботирала себе си и любовните си отношения?

Какво се случва през последните 3 години, излизаш ли на срещи? Как се грижиш за себе си? Какви удоволствия си доставяш? Какво мислиш за себе си като жена и партньор?

Явно мислиш, че не си харесвана жена. Това вярване със сигурност не ти помага да привлечеш подходящ мъж и да създадеш удовлетворяваща връзка.

Свързани статии

За жени като теб създадох коучинг програмата „12 стъпки към успешна връзка“. Първите 4 стъпки са свързани с подготовка за нова пълноценна връзка. Подготовката включва както анализ на предишните връзки и извличане на уроците от тях, така и преразглеждане на отношенията с членовете на рожденото семейство и приятелския кръг. Също така промяна на ограничаващи вярвания, като твоето „не съм харесвана жена“, в подкрепящи вярвания, като „аз съм привлекателна жена за подходящите за мен мъже“.

Можеш да се включиш в програмата в малка група или индивидуално, както предпочиташ. Виж подробности и останалите стъпки тук: https://rarerelationships.eu/coaching/

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmakin

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.


Коментирай
3 rate up comment 2 rate down comment
Мунчо ( преди 2 години )
*** не излиза от тиндъра .... а дава съвети за стабилни връзки хахах
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 2 rate down comment
НЕ Е ДРАМА ( преди 2 години )
Може да се живее и без секс. Никой по света не е умрял от това, че не е правил секс или е нямал партньор.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар