Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Нещо плетено или на цветя

28.06.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Нов ден, слънцето ни се усмихва от ранни зори, а ние отново си задаваме въпроса „Какво да облека днес?“. Днес в нашата модна рубрика споделяме няколко идеи за лятна визия.

Велурените поли продължават да бъдат абсолютен хит и в пролетно-лятната мода за 2016 година. С дължина над коляното или около него, те са подходящи за вашата офис или ежедневна визия. В това предложение моделът е съчетал подобна пола в кафяво с ефирна памучна риза в бяло.

Ризата е леко разкопчана, което означава, че под нея може да сложите красиво бюстие или много фин памучен потник.

Останалите аксесоари допълват разкоша на класическата визия. Имаме обувки с остри муцуни в подходящ цвят, малка чантичка за през рамо в класическа форма и слънчеви очила с леопардова рамка.

Добавете към летния гардероб от онези ефирни рокли на флорални мотиви, върху които има и плетени акценти. Този модел напомня за романтика, но и за стила бохо. Моделът е съчетал роклята с обувки на платформа в бежово, които се завързват около глезена.

Чантата е платнена торба и допълва плетените декорации върху роклята. Подобни рокли могат да се носят и като туника, в по-хладните дни и месеци.

Не забравяйте и за гащеризоните във всичките им варианти. Този е в много приятна комбинация от цветове и десени, някои от които напомнят за етно елементи.

Модел, който е подходящ за вашия морски или ежедневен имидж. Може да го съчетаете с велурен клъч, по-голяма чанта, чантичка за през рамо и сандали на равна или по-висока платформа.

Свързани статии

Плетивата са част не само от нашата есенно – зимна визия. В това предложение моделът е избрал един много цветен комплект, който е изцяло плетен. Хубавото е, че в подобни визии от две части, всяка би могла да се носи поотделно и отново да се получи забележителен имидж.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай
Здраве и красота