Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Добавете повече цвят във визията си

17.08.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: instagram

Снимка: instagram

Лятото се усмихва с жарко слънце и ние сме готови да посрещнем новия ден. Както всяка сутрин, така и тази, с чаша ароматно кафе, застанали пред гардероба се питаме "Какво да облека днес?".

Споделяме няколко цветни модни идеи, които ще ви подскажат, как да добавите повече настроение, но и индивидуалност във визията. 

В първото предложение, моделът е избрал плисирана пола от ефирна материя, която е с висока талия. Високите талии ще се запазят и за следващите сезони. Обърнете внимание на наситените цветове.

Толкова ярки, красиви, флоралните мотиви винаги ни карат да изглеждаме забележително. Съчетаването на различните десени се препоръчва, когато искате да добавите повече индивидуалност във визията. Тук имаме флорални мотиви и ситно бяло-синьо каре.

Разбира се цветята може да съчетавате с точки, райе, с друг вид флорални мотиви. Завършете визията със сандали и стилна чанта в подходящи цветове. 

Добавете още повече цвят избирайки рокля, която да съчетава всички цветове на дъгата. Тук моделът е облечен с рокля в класическа линия. Цветовете се преливат един в друг, но същевременно се отличават, описвайки нещо като ромбоиди.

Геометричните фигури са друг моден десен, който придава повече раздвиженост на визията. Добавете колие с камъни и стилна малка чанта в ярък цвят.

Свързани статии

Райе, което напомня за лятото, морето. Толкова класическо, което винаги ще добавяме под една или друга форма в гардероба си. Фино коланче за висока талия на роклята, в розови нюанси. Ярко жълта чанта и разкошен перлен гердан. Семпло и в същото време открояващо ви. 

Винаги добавяйте повече ярки цветове във визията. Не само ще ви забелязват, но ще бъдете изпълнени с положителна нагласа. 

Снимки: instagram

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
daisyd ( преди 7 години )
много готини идеи и с ретро полъх :)) дадохте ми идея, как да съчетая цветните си обувки ;Д :))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар