Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Нещо с каре

03.11.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook

Снимка: facebook

Ноември обещава да бъде по-топъл от нормалното за сезона. Утрините са слънчеви, а това определено действа положително на нагласата ни за предстоящия ден. Ето защо е добре да помислим какво да облечем днес.

В модната ни рубрика ще ви предложим няколко интересни визии. Първата е за онези от вас, които обичат фините пуловери със закачливи мотиви и не се страхуват да ги съчетават с напълно противоположни по стил облекла.

Класическата карирана поличка и този сезон ще бъде част от гардероба ни. Тук моделът е завършил визията си с черни изчистени боти и раничка. Подходяща връхна дреха за този имидж е класическото черно кожено яке или палто в любимия ви цвят.

Второто предложение е подчинено отново на класическите десени. Няколко различни вида каре в комбинация от черно, бяло, сиво и кафяво. Прекрасна ефирна рокля, подходяща за ежедневието. Обърнете внимание и на шапката, която е модел баретка. Отново класическо предложение, което трябва да имате в колекцията си от есенно-зимни аксесоари.

Завършваме днешните ни модни предложения с един ефектен десен наречен „Виши“. Ще го срещнете в роклите, панталоните, полите, ризите и в различни цветови комбинации, но най-често в червено и бяло, синьо и бяло, черно и бяло.

Свързани статии

В този имидж моделът е избрал пола и шлифер в десен „Виши“, които е съчетал с фин син пуловер и бяла риза. Останалите аксесоари завършват стилно визията. Едно предложение, подходящо и за офис облекло.

Снимки: Facebook, Instagram

Коментирай