Хляб с пармезан и маслини в хлебопекарна

2 юни 2016 | 10:52 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 чаша вода и още ако е необходимо
1 супена лъжица зехтин
3 чаши брашно
2 супени лъжици сухо мляко
1 супена лъжица захар
1 чаена лъжичка сол
1/4 чаена лъжичка чесън на прах
2 чаени лъжички суха мая
2/3 чаша настъргано сирене пармезан
половин чаша маслини без костилки
120 мин.

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

В контейнера на пекарната изсипете брашното, маята и захарта и постепенно добавете водата. Разбъркайте внимателно и прибавете сухото мляко, солта, чесъна, зехтина.

Отново разбъркайте и последни прибавете нарязаните маслини и настърганото сирене. След последно разбъркване нагласете пекарната на програмата за хляб.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
Петър ( преди 7 години )
Тази хлебопекарна защо е кръгла ? ( или поне хляба излязъл от нея)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 1 rate down comment
Пекар ( преди 7 години )
Като чета статията и си задавам въпроса: "Автора дали има пекарна и дали някога е работил с такова нещо?"
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време