Всичко за зодиите

Къде може да срещнете сродната си душа според зодията ви

Стрелците трябва да пътуват повече

12.08.2016г. / 18 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Нашият характер, интереси, положителни и отрицателни черти, избор на партньор в живота и т. н. до голяма степен зависят от зодиакалния знак, под който сме родени. Ако все още не сте открили вашата сродна душа, вижте къде има големи шансове това да се случи.

Огнените знаци

В зодиака огнените знаци са Овен, Лъв и Стрелец. Представителите на тези зодии са енергични, комуникативни и лесно създават социални контакти. Тъй като обичат динамиката, спорта, имат големи шансове да намерят своята сродна душа по време на пътуване или в залата за фитнес.

Характерно за огнените знаци е, че обичат да се конкурират, не обичат да са губещата страна. Винаги действат импулсивно и показват тази своя черта на места, в които се чувстват като в свои води.

Ето защо, уважаеми представители на Овен, Лъв и Стрелец, ако все още не сте открили сродната си душа, пътувайте на воля или по-често посещавайте спортната зала.

Земни знаци

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, то вие сте чувствителни, стабилни и практични личности. Повечето от вас са намерили своето хоби. Имате голям шанс да срещнете сродната си душа именно покрай вашето хоби.

Ето защо не се бавете и се запишете на курс свързан с хобито ви (например ако страстта ви е кулинарията, фотографията и др.) или по-често му се отдавайте. Тъй като вие сте много социални, може да намерите баланса присъединявайки се към групи занимаващи се с култура, пътуване, кулинария и други.

Трябва да търсите сродната си душа на места, на които всичките ви сетива усещат положителната енергия.

Въздушни знаци

Родените под знака на Близнаци, Везни или Водолей са интелигентни, философски и аналитично настроени. Ако сте представител на някой от тези зодиакални знаци, вашето внимание ще бъде привлечено от интересна личност, с която разговорите да бъдат вълнуващи, някой, който да не спира да ви вдъхновява. Къде имате по-големи шансове да срещнете вашата сродна душа?

Тъй като вие обичате да се развивате интелектуално и умът ви трябва да е постоянно зает с някакви интересни мисли, често се отбивате в книжарници, библиотеки.

Там както и на различни курсове, семинари, театър, концерт, имате шанс да срещнете сродната си душа. Избягвайте местата с посредствени хора.

Водни знаци

Вие притежавате силна интуиция и творчески дух, ако сте родени под знака на Рак, Риби или Скорпион. Вашата сродна душа ще привлече вниманието към себе си с уважението към изкуството.

Свързани статии

Може да я срещнете на курс по танци, в музей, театър, опера. Тъй като ви трябва време да се свърже с някой емоционално, то заобикалящата ви среда е не по-малко важна. Тя трябва да мотивира, вдъхновява, да създава усещане за красота.

Вашата сродна душа трябва да споделя с вас същите интереси, да разговаряте на вълнуващи за вас теми, защото добрият разговор ви прави щастливи.

Снимка: istock

Коментирай