Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 5 – 11 юни 2017

Очаква ни повече романтика

04.06.2017г. / 12 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

С началото на новия месец, любовта сякаш ще се събуди. Това раздвижване ще се дължи най-вече на Венера. Комуникацията между партньорите ще бъде по-ясна. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Първата седмица на юни ще бъде интересна в любовен план за родените под знака на зодия Овен. С половинката ще може да обсъдите промени относно връзката ви или такива, които засягат дома ви. Нагласата ви един към друг е положителна. Също така желанието ви да разнообразите сексуалния ви живот е не по-малко.

Телец

Представителите на тази зодия ще се чувстват по-красиви и привлекателни. И това не е никак случайно. Във вторник Венера ще се премести във вашия знак и ще се задържи така до 4 юли. Това ще ви помогне да привлечете повече обожатели, да намерите нова, но и да затвърдите връзката, в която се намирате.

Снимка: pexels

5 неща, които мъжете се срамуват да споделят за секса

Близнаци

Хубаво започва месецът за Близнаците по отношение на любовта. Няма да ви липсва чар, с който лесно ще привличате вниманието към себе си. От друга страна обвързаните представители на зодията ще могат да се отдадат на романтично уединение с любимия човек. Поставете си цели в любовта и ги следвайте.

Рак

Марс се движи през вашия знак, ето защо трябва да се възползвате максимално от енергията му. Повече романтика, желания за секс и за това положително начало на месеца ще допринесе връзката на Марс с Венера. Необвързаните представители на зодията може да открият, че между тях и приятел има химия, но разбира се има шанс да срещнете някоя непозната, но много интересна личност.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време