Всичко за зодиите

Бракът с кои зодии ще ви донесе богатство (част втора)

Стрелец ще се радва на късмет с Водолей

25.08.2017г. / 14 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: unsplash

Снимка: unsplash

Когато търсим постоянен партньор, с когото да сключим брак, ние се водим от определени критерии за избор на половинка. Очакваме лоялност, преданост, споделена любов, разбиране и не на последно място търсим финансова сигурност. Вижте бракът с кои зодии може да ви донесе късмет и богатство.

Зодия Везни

Везните носят късмет в бизнеса на почти всички знаци в зодиака. Ако са необвързани могат лесно да похарчат парите си, но единственият зодиакален знак, който може да им помогне е Стрелецът. Ако се обединят в любовен съюз, те могат да постигнат финансов успех.

Брак с кои зодии може да ви донесе богатство (част първа)

Зодия Скорпион

Със Скорпионите всичко е сложно. Те могат да загубят пари с почти всички знаци. Единствените, с които могат да бъдат в съюз и това няма да доведе до тяхното разрушение са Козирогът, Телецът и Девата.

Ако Скорпионът желае да привлече успех, той трябва да свърже съдбата си с Лъв, Овен или Стрелец. Но в тези случаи трябва да бъде подготвен да осигури семейството си, тъй като с тези знаци заедно няма да спечелят много пари.

Това са 3-те най-лоялни зодии

Зодия Стрелец

Стрелец ще се радва на късмет с Водолей и Везни. Ако създаде семейство с един от тези знаци, очаква го богато бъдеще. Ако самите те искат да действат като магнит за пари, трябва да свържат живота си с Козирог, Дева или Телец.

Зодия Козирог

Козирог – знак за финансово благосъстояние, на което никой не може да повлияе. Така че не е нужно да мислят за съвместимостта в паричната сфера. Единственото нещо, на което трябва да обръщат внимание, е съюзът със Стрелец, Овен или Лъв. Бракът с тези знаци може да гарантира стабилна печалба.

Зодиите, които са най-страстни в спалнята

Зодия Водолей

За Водолеите е по-добре да сключат брак с огнен знак като Стрелец, Овен и Лъв. Късмет ще привлекат с Везни и Телец. Но трябва да избягват Скорпионите, ако не искат да пропаднат финансово.

Зодия Риби

Според астрологията, хората под знака Риби се нуждаят от подкрепата на някого, включително и за финансите. Брачен съюз с Козирог, Дева или Телец може да им донесе печалби. Ако Рибите искат да привлекат повече личен успех, добре е да се обградят с положителната вибрация на Овните.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
така ( преди 6 години )
Семейство Макрон са овен и козирог.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота