Всичко за зодиите

Женски хороскоп за октомври 2017

Очакват ни промени

03.10.2017г. / 16 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Добре дошъл, октомври! Очакваме новият месец да ни донесе положителни събития. И според звездната карта такива няма да липсват. Дами, подгответе се за промени.

Какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Успехът на всяка дама се състои в способността ѝ да комуникира с хората, без да навреди на чувствата на другите. По своята същност Овенът има силна енергия, която през октомври ще започне да „кипи“ и може да изгори някого случайно.

Прекрасни дами, трябва да се изразявате, да покажете на какво сте способни, без прекалено много притеснения. До 22 октомври ще се радвате на подкрепата на Слънцето. Бъдете смели, оригинални и уверени.

Жената Телец

Жените родени под знака на Телец ще трябва да се справят с негативната енергия на Юпитер. Не подценявайте влиянието на космическия гигант, който ще се опита да ви лиши от най-важното оръжие – интуицията. Планетата на строгостта и реда, ще изисква от вас да бъдете в пълно съответствие със себе си.

До 9 октомври ще трябва да се грижите за женската си енергия по всякакъв начин. В този период недобрата комуникация може да наруши вътрешната ви хармония. След като Юпитер се премести в съзвездието Скорпион на 10-и, ще трябва да кажете сбогом на някои илюзии и да напуснете зоната си на комфорт. Въпреки всичко имате добри възможности за личен растеж.

Как да обичате жена от зодия Близнаци?

Жената Близнаци

Звездите предвиждат добър месец за Близнаците. Все пак всичко си има цена и тя е да се сбогувате с миналото. Сатурн, който през октомври ще отговаря за вашия късмет, ще ви помогне да преразгледате приоритетите си. След като се освободите от бремето на минали задължения, притеснения и излишна отговорност, ще ви бъде по-лесно не само да живеете, но и да „дишате“.

Жената Рак

Неспокойният Уран ще ви накара да усетите неговото негативно въздействие през октомври. Скъпи дами Раци, време е да се съсредоточите и да укротите своите емоции, да започнете нов живот. Забравете за бойния дух и се отпуснете.

Ще усещате липса на енергия, затова е важно да преструктурирате енергийния сектор. Във взаимоотношенията с близки, потърсете компромиси и не се колебайте да помолите за помощ онези, които са по-силни от вас.

Коментирай