Интимно

Вредни ли са прашките

07.02.2011г. / 11 42ч.
Аз жената
Вредни ли са прашките

Вредни ли са прашките? Пуританите веднага ще кажат еднозначно – Да! Истината е, че не е много ясно. Ето няколко минуса, но и няколко плюса на тези модерни в днешния ден гащи.

Минуси на прашките:

  • 1. Не са хигиенични, защото покриват малка област от срамните устни и с това не изпълняват основната си функция.
  • 2. Дразнят областта на ануса и специално при хемороиди е желателно прашките да се избягват, а да се избират гащи с по-дълбоко дъно.

Плюсове:

  • 1. Секси са – естествено, дори много!
  • 2. Не пречат на дрехите – не се виждат, или когато се виждат, са доста приятни!

Какво ви остава? Да си изберете сама. Знайте – не правете компромиси със здравето си, но и не странете от силно женствените форми, подчертани с прашки. В крайна сметка – съобразете се със собствения си вкус!

Прочетете още:

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
Аз ( преди 11 години )
Мисли се, че са секси, просто защото е наложено така. Бикините или боксерките, според мен могат да бъдат много секси и със сигурност са по-красиви. Прашките са "удобни" само за тези, които са свикнали с тях. Получава се постоянно търкане, когато се навеждаш. Да не говорим, че могат да се пренасят бактерии от ануса, дори и да имаш много добра хигиена. Млада съм и съм ги носела години, така че много добре зная за какво говоря.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
az ( преди 11 години )
Zavisi koga se nosiat.Zimno vreme i prashki niakaksi ne mi zvu4i priatno i zdravoslovno,no pri 40 C na sianka prashkite sa to4no na mistoto si !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Дима ( преди 11 години )
Гинеколозите не ги препоръчват, даже точно обратното...И аз им се доверявам ! Има много секси бикини, които нямат кой знае какви ръбове , които да изглеждат грозно...Просто наложиха това чалга бельо, както и панталоните с ниска талия, които отиват само на перфектни фигури, а ги носят всички (то и не можеш да намериш други), както чалга музиката и визията на певиците ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Ангел ( преди 11 години )
Секси са,не се отбелязват ръбовете по дрехата/панталон или пола/,но много е грозно когато момиче/жена/с плитък панталон седне,панталонът се дърпа надолу и се виждат прашките почти до най-тясната им част.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време