Интимно

Всяка десета жена лъже за интимните си партньори

21.06.2012г. / 09 21ч.
Аз жената
Всяка десета жена лъже за интимните си партньори

Всяка десета жена във Великобритания лъже за бройката на мъжете, с които е спала пред новия си партньор, показват последните проучвания.

Изследването на Острова показва още, че младите жени са два пъти по-склонни да понамаляват бройката на сексуалните си партньори, отколкото улегналите дами.

Проучването показва и друга „пестеливост“ на жените с цифрите – те крият доста старателно сумата, която харчат за дрехи. 26% не биха споделили колко пари остават в моловете, съобщава Dnes.bg.

20 на сто пък признават, че лъжат за теглото си, докато едва 6% свалят няколко годинки от възрастта си.

Проучването показва, че все пак мъжете са по-големите лъжци. Те „спестяват истината“ средно по 650 пъти годишно, докато дамите – 537.

Най-често срещаните лъжи са свързани с причините за закъсненията им или преструвките, че са се прибрали по-рано, отколкото в действителност.

20% от мъжете признават, че лъжат за количеството алкохол, което са изпили.

Един на всеки петима лъже, за да си спести драмата с крясъци, а други – защото се чувстват като на разпит от семейството и близките си.

Проучването посочва още, че британците лъжат за най-разнообразни неща, а най-често жертва на скриването на истината стават най-близките им хора.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
таня ( преди 11 години )
Всяка десета ли?Аз мисля че на 10 жени една не лъже за бройката:))))))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар