Интимно

На кои места може да срещнете любовта и на кои не?

Не търсете любовта в градския транспорт

14.02.2013г. / 16 00ч.
Аз жената
Снимка:outnow.ch

Снимка:outnow.ch

Не трябва да стоиш със скръстени ръце, ако нямаш любов – нужно е да се потрудиш, да излезеш от вкъщи и ще я намериш. Най-често хората срещат любовта в кръга на общите си приятели. На второ място по вероятност да се влюбиш е местоработата или училището – лесно е да завъртиш връзка с колега или съученик в училище или в университета. Това сочи проучване в Русия по случай утрешния празник на Свети Валентин.

Свързани статии

За зараждането на любовта сред приятелите са гласували 69 %, следвани от 49 %, които са дали гласа си за любов в работата или училището. Едва 15 % считат, че може да срещнеш спътника в живота си в клубове по интереси или на улицата. Само 13 % мислят, че е вероятно да намериш сродна обична душа в интернет; 11 % са гласували за дискотека, ресторант, концерт, изложба, театър; 9 % – за фитнес зала. Най-малко вероятно е да се спънеш в любовта в градския транспорт – 5% и в библиотеката – 2 %.

Изследването показва още:

  • най-често любовта те връхлетява в приятелския ти кръг – 35 % са го изпитали;
  • много вероятно е да се залюбиш със съученик или колега – на 26 % им се е случвало;
  • всеки десети човек е срещнал любимата жена/мъж на улицата;
  • най-рядко се ражда връзка между двама души, които се запознават в заведение – само 5 % признават, че са се влюбили между чашите с алкохол и танците;
  • интернет е много вероятно място да намерите любовта – 48 % са били щастливците.

Организатор на изследването е ВЦИОМ, проведено е на 9 и 10 февруари 2013 г. Анкетирани са 1600 души от 138 населени места в 46 области на Русия, съобщава Мейл ру.

Коментирай