Интимно

Кой ви иска за секс от Фейсбук?

Facebook има приложение, което помага на търсещите секс за една нощ

28.01.2013г. / 15 41ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ново приложение за смартфони показва кои приятели от Facebook искат да правят секс за една нощ с вас, пише в-к „Дейли мейл“, цитиран от Dnes.bg.

Приложението се нарича Bang With Friends и „анонимно„ открива кои ваши приятели са готови за еротични приключения с вас без поемане на дългосрочни ангажименти.

Свързани статии

При все това бяха изказани съмнения колко „анонимна“ в действителност може да бъде апликацията, тъй като тя указва кои ваши познати също се възползват от нея.

Когато се влезе в приложението, излиза специален екран, изпълнен със снимките на профилите на вашите приятели от противоположния пол във Facebook. Което идва да покаже, че то е използваемо при осъществяването единствено на хетеросексуални контакти.

Под всеки от профилите в галерията има бутон Down to Bang, върху което юзърите могат да кликнат и да покажат, че проявяват сексуален интерес към въпросния виртуален приятел. При активирането на този бутон се появява надписът Awaiting Bang, който указва готовност за осъществяване на сексуална връзка със заинтересувания. Когато се появи общо желание, специален имейл ви информира за съгласието на партньора.

Но приложението не осигурява абсолютна дискретност, защото в мрежата може да се види кой я ползва. А този факт може да постави потребителите в неудобно положение – да търсиш в интернет полови контакти-еднодневки не е най-добрата атестация за когото и да било, особено за представителките на нежния пол. (БТА)

Всички новини са на Dnes.bg.

Коментирай