Интимно

6 секс пози, които да пробваме във вода

Лятото става все по-горещо

18.06.2013г. / 15 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Лято е. Страстите се събудиха още с пролетта. Тепърва започват нашите ваканции, в които любовните трепети вдигат още повече градусите. Понякога желанието ни за секс възниква внезапно.

Затова е добре да знаем къде и как е най-удобно. Този път ще е различно, мокро и във вода.

Върху дюшек

Дамата е легнала на дюшека по корем като го е хванала с ръце от двете страни. Краката й са пуснати свободно във водата. Партньорът й е зад нея и между бедрата й. Проникването е дълбоко, което води до серия от микро оргазми.

На стълбите на басейна

Мъжът е седнал на второто или третото стъпало в басейна. Отпуснал е краката си и леко ги е разтворил. Партньорката е клекнала в скута му. Сега тя определя темпото, с което да се движи. Дами, ако не сте пробвали тази поза и на сухо, опитайте. Мъжете са луди по нея.

Във водата

Влезте на по-плитко място в басейна. Жената е с гръб към стената като е разперила ръце встрани. Тялото й свободно се движи във водата. Партньорът й е изправени между бедрата й.

Във ваната

Дамата е леко облегната назад. Мъжът е на колене и е повдигнал леко ханша и краката й. Внимавайте с темпото, ваната не е стабилна повърхност.

На плитко в морето мъжът е отпуснал тялото си по гръб. Жената е върху него, но този път с гръб и е в клекнало положение.

В лодката или водното колело

Ако сте решили да направите малка разходка, по някое време може да отдъхнете. Когато страстите надделеятр идеалната поза, в която може да правите секс е като лъжички. Така равномерните движения ще ви запазят стабилни, иначе рискувате да паднете във водата.

Коментирай