Интимно

Как да разберете дали сте били добри в леглото?

Мобилно приложение ще отговори на тези и други въпроси, свързани със секса

04.09.2013г. / 16 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Всеки от вас поне веднъж след бурни страсти с партньора се е питал „Дали бях добър/добра в леглото?“. Често след полов акт, едни от първите думи, които си разменяте с половинката са именно тези. Дали сексът е бил достатъчно чувствен, дали партньорът би искал да повторите и т. н.

Свързани статии

Е, тъй като живеем в свят на технологичен прогрес и непрекъснати иновации, има приложение, което ще може да инсталирате на своя телефон. То ще ви осведомява колко добри сте били в леглото. Приложението наречено Spreadsheets ще събира данни като продължителност на половия акт, темповете, честотата на тласъците, движението на потребителя и нивата на звук чрез вградения микрофон. Ще събере и обработи данните на основата на акселерометър.

Също така разполага и с календар, който ще ви показва кога за последно сте правили секс и дали достатъчно го правите. Разполага с игри, които ще ви помогнат да тествате знанията си за секса. Приложението струва 1,79 евро. Това значи край на скучния и еднообразен секс!

Коментирай
6 rate up comment 0 rate down comment
Gretta ( преди 10 години )
Ми нали точно това пише,че струва 1,79 евро,кой е казал,че е безплатно?А,сетих се,трябваше да ни кажеш какъв телефон имаш,разбрахме,най-масовия.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 2 rate down comment
Xazzy ( преди 10 години )
И за iPhone е 1,79евро, не е безплатно!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар