Интимно

Съвети за привличане на любов според фъншуй

Малки ритуали за привличане на любов

09.10.2013г. / 12 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Всеки има своите малки ритуали, с които се опитва да привлече и задържи любовта до себе си. Някои носят бижута от камъка на любовта (розов кварц), а други подреждат дома си според философията фъншуй. Тези, които нямат връзка и търсят половинката си, вероятно ще искат да научат как могат да привлекат положителните събития, свързани с намирането на партньор. Ето няколко съвета за привличане на любов.

В дома си и по-специално в спалнята винаги имайте свещи и свежи цветя. Те не само, че създават уют, но и според фъншуй са символ на романтиката и любовта. Бамбук, свежи рози, ароматни свещи, всичко това ще ви зареди с положителни мисли и емоции, важни за привличането на любовта.

Премахнете всички предмети, които са повредени (като изгорели крушки, например), носят ви лоши спомени от предишни връзки или усещате, че имат негативна енергия.

В спалнята си винаги имайте книги, свързани с любовта. Тези за самопомощ, не са подходящи за това помещение.

В дома си е хубаво да имате картини с живопис, такива, на които са нарисувани двама влюбени, но не и тези, които изобразяват самотен човек. Фигурки, фотоси, които изобразяват любов. Мебелите също трябва да са по две, например ако имате малки фотьойли в дневната, нека те бъдат два броя, а не един.

Независимо дали сте необвързани или имате щастлив брак, винаги ще се нуждаете от любов. За тези, които имат любим човек до себе си е хубаво да сложат в рамка няколко снимки, на които се вижда тяхното щастие и обич. Поставете фотосите в спалнята, коридора и кухнята. В спалнята поставете снимки само на хората, които спят в нея.

Необвързаните подреждат спалнята си като за самотен човек. Подредете това помещение така, сякаш очаквате някой всеки момент да се настани в него. Сложете нощни шкафчета от двете страни на спалнята, имайте две вместо една възглавници за спане. В гардероба си освободете едно шкафче или рафт.

Вероятно сте чували, че е добре да държите по-далеч от спалнята си всякаква техника като телевизор, компютър, таблети. Освен това е хубаво да декорирате с красиви, плътни и тежки завеси.

Винаги имайте нещо в розово в спалнята – спално бельо, завеси, мебели, свещи или цветя. Според фъншуй розовото е символ на любовта, щастието и романтиката.

Коментирай
17 rate up comment 1 rate down comment
Банко Пиронков ( преди 10 години )
Във Фън Шуй няма такава символика, каквато е описана тук.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време