Интимно

Кое е в състояние да отблъсне мъжа?

Опитвате се да го промените...

29.01.2014г. / 11 40ч.
Илияна Николова
Снимка:Outnow.ch

Снимка:Outnow.ch

Дори и най-успешните бракове си имат своите трески за дялане! Повечето двойки спотайват разни негодувания, преглъщат ги и в крайна сметка това води до грандиозни скандали и раздели. Брачните консултанти съветват да разговаряте за проблемите си, да не прикривате чувствата си, за да успеете да съхраните отношенията си здрави за по-дълго.

Съществуват няколко причини, които карат мъжете да негодуват срещу техните съпруги! Ето кои са те:

Не се „борите“ честно

И щастливите двойки се карат, никой не го оспорва. Статистически жените са по-склонни да дискутират проблемите, докато мъжете се оттеглят от спора още при първия аргумент. Точно в тези моменти жените натякват това поведение на половинките си, което ги дразни невероятно много. Вместо да прибягвате до лични нападки, което води до отбранително поведение от страна на мъжа, обяснете спокойно какво точно изпитвате и кое ви е накарало да се почувствате зле.

Третирате го като дете

Мъжете обичат да бъдат възприемани като такива. Няма да чуете никой мъж да се радва ако му кажете: „Я порасни!“. Ако прекомерно го напътствате и все му натяквате как трябва да прави нещата, как трябва да се облича, как да се държи – просто в един момент ще го отблъснете. Вярно е, че мъжете често се държат детински, но опитайте друг подход! Този е непоносим за егото им!

Въвличане на други хора в брака ви

На вас може и да ви се струва безобидно да искате мнението на приятелките си и да ги оставяте да се намесват, но за мъжете това е истински ад! Удар по достойнството им! За тях това е унизително и обидно. Някой да решава техните собствени проблеми? По-добре не го правете.

Не показвате достатъчно благодарност за нещата, които върши добре

Вечно натяквате за онова, което не е направил както трябва, а никога не забелязвате правилно свършените работи. Може би ги забелязвате, но никога не го отбелязвате. Това също влиза в графа „обидно“ за половинките ви. Ще дойде ден, в който те ще ви натякнат за това!

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
бк2 ( преди 10 години )
публикувайте и: Кое е в състояние да отблъсне жената?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар