Интимно

Кое е в състояние да отблъсне мъжа?

Опитвате се да го промените...

29.01.2014г. / 11 40ч.
Илияна Николова
Снимка:Outnow.ch

Снимка:Outnow.ch

Лишавате ги от секс

За мъжете сексът си е секс, независимо какви проблеми имате, той трябва да е налице. Или поне би било хубаво да е налице. Когато жена отказва секс, в съзнанието на мъжа това е отблъскващо. Рискувате занапред и вие да получавате все по-малко внимание и ласки от любимия.

Опитвате се да го промените

Свързани статии

Това може би трябваше да го сложим на първо място! Изключително дразнещо нещо, което жените постоянно правят! Винаги, ама винаги има нещо, с което не сме съгласни и все искаме да го моделираме по наш образ и подобие! Е няма как да стане! И дори да има – рядко се случва. Такъв е животът, мили дами. Обичайте половинките си такива, каквито са. Ако треските за дялане са толкова непоносими и компромис липсва, изходът от ситуацията е във ваши ръце.

Не му давате възможност да е такъв татко, какъвто той иска

Майките много често напътстват мъжете си и затова. Жените си имат концепция за възпитанието и държат тя да се спазва стриктно. Много скандали и неразбирателства в семействата възникват именно заради това, че жените смятат, че татковците развалят строгостта на възпитанието. Може и да е така, може и да е обратното в някои случаи, но при всички положения тези несъгласия е добре да се обсъждат много внимателно. Става дума за личността на детето ви, все пак!

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
бк2 ( преди 10 години )
публикувайте и: Кое е в състояние да отблъсне жената?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време