Интимно

Как да разпознаете мъжът тип Казанова

Той дава обещания, които не спазва

28.02.2014г. / 14 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: photl.com

Снимка: photl.com

Той има силно излъчване, високо самочувствие, чар и добри маниери. Гласът му е кадифен, в повечето случаи е добре образован, което го прави колкото интересен събеседник, толкова и опасен.

Мъжът тип „Казанова“ е бил поне веднъж част от живота на всяка жена. Могат ли жените да го разпознаят още от първите минути на комуникация и така да предпазят себе си и чувствата си? Да! Ето на какво е добре да обърнете внимание.

Засипва ви с комплименти

В неговата компания още от самото запознаване вие сте обсипвана с комплименти. Всяка втора негова дума не е само колко сте красива, но и как ресторантът, в който вечеряте е специално избран за случая, как виното, което пиете е специална резерва и той би искал да го дегустира само с вас.

Изобщо женкарят знае как да разнежи една жена много бързо с комплименти и романтични жестове. А когато се разделите след срещата, той не спира да ви праща любовни съобщения.

Сексът е тема на разговор още на първата среща.

Мили дами, това е знак номер едно, че трябва да преустановите контакт с него. Женкарите не се интересуват нито колко сте красива, успяла, те единствено се стремят да ви вкарат в леглото си за един или повече пъти.

Често след секса ще се виждате единствено и само заради това. Понякога няма да има вечери, няма да се срещате по барове и кафенета. Внимавайте и към покани за гушкане в празния му апартамент или за първа среща на вино у тях.

Признава своите „чувства“ към вас на първата или втората среща.

Не е изключено да чуете „Обичам те, не съм срещал по-красива и умна жена.“ Замислете се, в днешно време мъжете са изключително премерени откъм споделяне на чувствата. Някак пресилено е на втората среща да чуете „Обичам те“. Женкарите знаят какво искат да чуят жените и им го поднасят по подходящ начин.

Твърде рано прави планове за двама ви и обещава неща, които със сигурност няма да изпълни.

Той знае, че думи като „семейство“, „брак“, съвместно съжителство“, „деца“, пътуване“ и т. н. карат женското сърце да трепти, особено, ако е усетил, че вие имате силно влечение към него и мечтаете да създадете скоро семейство. Към това добавете обещанията за вълнуващи пътешествие в чужбина, разбира се дестинация, която вие искате да посетите.

Казановата ще ви разкаже как мястото, което мечтаете да посетите, вече е било част от неговия списък с пътувания и че когато заминете двамата ще ви разведе из най-големите забележителности.

Свързани статии

Повечето мъже се страхуват от обвързването, което прави трудно за тях обсъждането на теми за бъдещето или да дават сериозни обещания. Със своите фалшиви думи той за кратко време ще ви убеди, че има сериозни намерения към вас.

Ако познанството ви е започнало от социалните мрежи, обърнете внимание на приятелите му. Женкарите имат много „приятелки“.

Когато излизате на заведение той остава тлъст бакшиш на сервитьора. Мъжете тип Казанова се стремят да покажат, че парите за тях не са проблем, защото са убедени, че ако демонстрират добро материално състояние, това действа като афродизиак на жените.

Коментирай