Интимно

8 сигурни знака, че не сте забравили бившия

Очите ви се пълнят със сълзи всеки път, когато чуете „вашата песен“

06.03.2014г. / 18 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: photl.com

Снимка: photl.com

Разделите в любовта рядко преминават без излишни емоции и за двете страни. Обикновено дамите са тези, които страдат повече от края на една връзка. Въпреки че минава време, често нежната душа не спира да страда по бившата си половинка. Ето няколко сигурни знака, които подсказват, че вие все още не може да забравите бившия.

Шпионирате профилите му в социалните мрежи.

Всекидневните, ежечасови и ежеминутни проверки на профила на бившия са сигурен знак, че сърцето ви все още тръпне по него. Към това добавете и разглеждането на снимките, коментарите под всеки статус и вие определено се превръщате в роб на собствените си емоции.

Броите дните без него от момента на вашата раздяла.

Знаете с точност колко дни, седмици и месеци са минали откакто не поддържате взаимоотношения. Помните дори последния път, в който сте правили любов.

Посещавате заведенията, за които знаете, че той обича да посещава.

В петък или събота вечер вие обличате най-красивите си дрехи и правите най-красивата прическа, защото знаете, че има шанс да го срещнете на партито, което ще посетите. Отивате в бар, който може би не е вашето любимо място, но сте добре информирани за това, че той напоследък ходи там. А щом се срещнете, опитвате се да оставите впечатление в него, че срещата е „случайна“.

Когато го засечете в някой бар искате да изглеждате така, сякаш не ви пука, че вече не сте заедно. Смеете се на висок глас, танцувате и не спирате да флиртувате с други мъже от бара.

Очите ви се пълнят със сълзи всеки път, когато чуете „вашата песен“.

Освен насълзените очи за вас е невъзможно да слушате балади, защото винаги в съзнанието ви изникват спомените за него.

Свързани статии

Честа грешка, която допускат не само мъжете, но и жените са пиянските SMS-и и обаждания.

След хубава вечер в някой клуб и няколко коктейла в повече, в съзнанието ви излизат спомените за бившия, с когото сте се разделили само преди няколко дни. В тези моменти под въздействието на емоции и алкохол започвате да изливате душата си в SMS-и или среднощни обаждания.

Във вашия профил в социалната мрежа Фейсбук статусите ви приличат по-скоро на кодирани съобщения към него. Снимки на влюбени двойки, сърцераздирателни цитати от книги за любовта и раздялата, поствате често „вашата песен“ и т. н. са все знаци, че вие все още таите надежда, че отново ще се съберете с бившата си половинка.

Мобилният ви телефон е пълен с негови снимки и съобщения, които той ви е изпращал. Освен това всеки път, щом телефонът звънне, сърцето ви спира.

Коментирай
Свободно време