Интимно

„Твърди“ факти за големината на пениса

Кой е най-добрият размер?

31.05.2014г. / 16 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Наистина ли размерът има значение? Колко точно означава голям пенис и имат ли повечето мъже наистина едра мъжественост?

Според мнозина това са някои от най-важните въпроси, които непрекъснато се задават, що се отнася до мъжкия полов атрибут, символ на мъжество и сила. А и на потентност.

За мъжете голям пенис означава високо его, самочувствие, самоувереност и най-вече – качествено задоволяване на половинката.

За да разберете колко точно е голям вашият атрибут, измерете по продължение на пениса от основата до върха на главичката. Ако мерите пениса в отпуснато състояние, направете го веднага след като се съблечете, защото температурните промени имат значение за големината.

Не съдете въз основа само на отпуснатия пенис!

Дори пенисът да ви се струва прекалено малък в отпуснато състояние, това не означава, че и в еректирало ще е малък. При някои мъже дължината на пениса нараства доста при ерекция, при други не толкова.

Свързани статии

Размерът на пениса може да зависи от:

Нивото на възбуденост, времето от денонощието, стайната температура, честотата на сексуалната активност, както и надеждността на измерването.

Размер на пениса

Обикновено за среден размер на еректирал пенис се смята до 15 см, а за отпуснат – може да варира от 8 до 9 см. Ако при ерекцията на пениса той е с дължина едва 3 см, състоянието е известно в медицината като микропенис.

Сексуални преживявания

Вместо да измервате пениса си, постарайте се да откриете прословутата G точка! Така сексуалните ви преживявания ще са много по-запомнящи се и по-разтърсващи, вместо да се вглъбявате в големини, дължини и подобни подробности. Важно е преживяването.

Коментирай
6 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
да е дебел е поважно отколкото да е дълъг
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Като жена ви гарантирам, че не е толкова важно колко е голям, а какво точно правите с него.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар