Интимно

Секс в горещото лято – какво никога да не правите?

Не правете секс във водата

25.06.2014г. / 17 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Времето ще се затопли съвсем скоро, а това ще разгорещи любовните страсти още повече. Мечтаете ли си вече за секс на плажа по залез слънце?

Според експертите, сексуалните желания сериозно нарастват през лятото, но преди да се нахвърлите един на друг под парещите лъчи на лятното слънце, вижте кои неща могат да развалят лятната ви сексуална наслада!

Не оставяйте презервативите си в колата

Горещите температури могат да повредят презервативите, оставяйки ви уязвими към полово предавани болести и нежелана бременност. Всички знаем, че колите са желано място за секс, но е добре да съхраняваме латексовите презервативи на по-хладно място.

Не правете секс на открито, преди да сте се огледали

Не става дума да се оглеждате за минувачи или съседи! Не че те не са важни, но по-важното е да не попаднете на пареща коприва или някое друго отровно растение, което да ви причини купчина главоболия, вместо да се насладите на момента!

Не правете секс във водата

Секс в басейна може и да звучи романтично и привлекателно, но това не е добра идея. В действителност, ако правите секс в басейна, увеличавате риска от бактерии, причиняващи редица болести по половата система.

Освен това водата прави инфекциите по пикочните пътища по-лесно възникващи. А и водата може да повреди презерватива, което отново ви излага на риск.

Не се страхувайте от малко пот

Лятото безспорно е най-потният сезон на годината! Но не се гнусете и не се притеснявайте от потта! Тя съдържа коктейл от феромони, които привличат несъзнателно партньора ви, така че сексуалните пориви може и да станат още по-палави.

Свързани статии

Не забравяйте да се хидратирате

Знаем, че стигне ли се до нагорещяване на страстите, никой не мисли точно за здравословното си състояние! Затова просто поддържайте целодневно добре хидратирано тялото си. Така и сексуалните ви подвизи ще са по-продуктивни!

Освен това винаги можете да включите кубчета лед в играта!

Не бързайте

Ако бързате прекалено, ще се изпотите и ще залепнете един за друг като мухи в жегата! По-подходящ през лятото е бавният и чувствен секс. Изследванията показват, че мъжете и жените имат по-добри оргазми, когато темпото е по-бавно.

Не пийте шотове от тялото на партньора си

Вероятно горещината ще предизвика такива желания у мнозина, а и кой не би се зарадвал да оближат текилата и лимоновия сок от разгорещеното му тяло! Но това всъщност не е особено добра идея. Комбинацията от лимонов сок или изобщо резени лимон върху изпотената кожа, може да предизвика химическо изгаряне, ако правите това в комбинация със слънце! Така че, ако имате намерение за подобни сладострастни игрички – не ги правете на открито!

Коментирай