Интимно

Предимства на връзката с танцьор

Не само страст, но и още нещо...

24.06.2014г. / 16 08ч.
Илияна Николова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Поговорката, че мъжете, които са добри танцьори се оказват страхотни любовници, може би има своето обяснение. Танцьорите са не само атрактивни – те са чувствени, забавни, а и какъв по-добър повод да разпалите страстта от танцуването на горещ танц?

Танцуването изисква много качества, които не всеки човек, особено мъж, притежава. Защо е добре да се срещате с танцьор?

Те са амбициозни

Повечето танцьори са трудолюбиви и са способни да работят неуморно, докато постигнат желания резултат. Това е прекрасно качество, стига да не излиза от рамките на нормалното. Танцьорите могат да ви вдъхновят да се устремите към усъвършенстване и да се фокусирате върху вашите стремежи и желания. Ще се усещате сякаш могат да реализират всичките ви мечти.

Те са внимателни

Добрите танцьори са наистина добри наблюдатели. Според някои изследователи съществува силна връзка между обучението в танцовите съчетания и наблюдателността. Танцьорите са наистина внимателни в детайла, спомнят си всички подробности – рождени дни, годишнини, малки неща, които напомнят за ценен миг, прекаран заедно – направо ще ви шашнат!

Ще имате чудесна възможност да се докоснете до изкуството

Ако се срещате с танцьор, вие ще имате прекрасна възможност да се докоснете до изкуствата. Танцьорите са хора на изкуството и вероятно ще имате възможност да се насладите на пиеси, танцови представления, балет. Ако не сте били техни почитатели досега, то със сигурност ще станете!

Свързани статии

Ще станете по-активна

Тъй като танцьорите са много активни натури, които са свикнали да впрягат цялата си енергия в тренировки за изпипване на най-малките детайли от хореографиите, вие ще станете по-активни и няма да усетите как бързо и лесно ще бъдете въвлечени в страстта на танца.

Те са страстни

Танцьорите са наистина отдадени на работата си, но в крайна сметка тази работа не е като всички останали! Първото, което ви идва наум, когато чуете думата танц е страст. Танцьорите винаги знаят какво обичате, какво ще ви хареса. Те знаят как да изразяват чувствата си, как да изненадват. Ще направят всичко по силите си, за да бъдете щастливи. Готови са на всичко, когато се отнася за любимата им муза!

Ще ви научат много бързо на нови неща

Танцьорите са невероятни учители. Те умират да предадат опита си на околните. Те са добре балансирани, грижат се винаги за физическата си форма, работят усилено и искат да въвлекат и вас в удовлетворението, което тези усилия носят. Защото в крайна сметка резултатът е удивително красив!

Те привличат

Танцьорите привличат като магнит. Добре балансирани са, грижат се за външния си вид, във форма са и са много издръжливи.

Коментирай
Свободно време