Интимно

Любовен хороскоп за 18 - 24 август 2014

Климатът продължава да бъде романтичен

19.08.2014г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

През тази седмица Меркурий ще се противопостави на Нептун и това може да доведе до недоразумения при някои от обвързаните представители на зодиакалните знаци. Въпреки тази позиция на планетите, климатът продължава да бъде романтичен.

Вижте какво показва звездната карта.

Овен

В началото на седмицата  някои от представителите на зодията е възможно да не се чувствате особено обичани или влюбени в някого.  От друга страна, за някои Овни, чиито сърца са широко отворени към любимия човек, ги очаква приятна изненада, подарък и дори предложение за брак.

Венера и Юпитер се срещат във вашия сектор на романтиката, затова не забравяйте да покажете любовта си. 

Телец

Ще искате да видите най-добрите страни на вашия партньор, но трябва да имате ясна и добра комуникация помежду си. Ако намерите правилния подход ще се чувствате сигурни и обгрижвани от любимия човек.

В четвъртък е възможно да проведете важен разговор. За самотните Телци, периодът е подходящ за незабравими флиртове. 

Близнаци

Специален разговор с любимия човек в началото на седмицата ще ви накара да се чувствате на седмото небе от щастие. Планетата на любовта Венера заедно с Юпитер ще дадат тласък на романтиката във вашият любовен живот, в който ще има пълна хармония.

Ако нямате половинка до себе си знайте, че моментът, в който ще срещнете нова любов приближава все повече към вас. 

Рак

През тази седмица любовта за някои Раци ще струва „скъпо“. В името на любимия сте готови да похарчите много пари. Въпреки това, внимавайте за финансиите си. В четвъртък може да се наложи да обсъдите важен въпрос. Ще постигнете съгласие единствено, ако успеете да контролирате емоциите си. 

Лъв

Венера и Юпитер няма да подминат и Лъвовете. Седмицата ще е хубава за тях не само в сектора на любовта. Ако имате половинка до себе си, отдайте повече време на любимия човек. В случай, че сте необвързани, но някой има чувства към вас, обърнете им внимание. Това може да се окаже новата ви любов. 

Дева

Девите ще се чувстват особено обичани. За тези от вас, които имат чувстват към някой, но не ги показват, защото се страхуват да не бъдат отхвърлени, време е да оставят страха. Имате всички предпоставки да покажете любовта си. 

Коментирай