Интимно

Защо е хубаво да си лесбийка?

10 предимства на „отсрещния бряг“

25.09.2014г. / 17 30ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Някои жени избират друг сексуален път след поредица от любовни разочарования. Много любителки на експеримента решават да „преминат на другия бряг“ в търсене на истинската любов.

Какви са предимствата да си лесбийка?

Без да сме феминистки, искаме да откроим някои причини женската любов да бъде гордо предпочитана от някои дами, без да броим генетичните предразположености към това.

1. Една жена най-добре знае какво иска друга и така сексът става много по-добър. Често мъжете не могат да разгадаят тайните на сексуалната наслада за една жена, докато за нас е по-лесно, тъй като много добре знаем и разбираме кое къде се намира и как ни се харесва.

2. Женските тела са по-красиви и изящни за окото. Възбуждаща е гледката на изваяно женско тяло. Дългите крака, овалните форми, страстен ханш – всичко това възбужда до краен предел.

3. Сексът на обществени места е по-лесен! Игричките под покривката на масата например са много по-достъпен и незабележим вариант.

4. Мъжете не са толкова сложни като нас. Не ни разбирайте погрешно, но жените влагат много повече емоции и размисли във връзките и секса, затова най-добре биха се разбрали две жени, отколкото мъж и жена.

5. Мъжете могат да прецакат тотално нещата. При секса с тях има опасност от нежелана бременност, докато при секса между две жени нещата се решават на морално равнище що се отнася до тази важна стъпка, каквато е родителството.

Свързани статии

6. Мъжете са безполезни откъм мода и външен вид. Нито можем да ги заведем нормално на пазар без да се отегчат, нито можем да получим съвет от тях коя чанта да изберем. Единственото, което чуваме е: „Всички са хубави! Просто избери една и толкоз!“.

7. Жените са много по-привлекателни, докато получават оргазъм. Гледката е много по-красива, понякога прилича дори на танц. Докато при мъжете често този момент остава безмълвен.

8. Флиртът с друга жена е изключително секси, не мислите ли?

9. Край на ужасните и ненужни подаръци, които нямат нищо общо с вкуса ни! Една жена винаги знае какво да подари, какво ще се хареса и какво би допаднало на друга жена, стига да я опознае поне малко.

10. Хубавите срещи ще са в кърпа вързани, ако са в компанията на друга жена. Няма да я има надпреварата за леглото, няма да се чудите какви тайни сигнали да пускате на мъжа и да се питате дали ги е схванал правилно – всичко ще си дойде на мястото по естествен път ако се срещате с жена!

Коментирай
9 rate up comment 8 rate down comment
Мария ( преди 8 години )
Защо ли си мисля, че пак се усовяват някакви европейски пари? Защото в рамките на една седмица попадам на 5-6 статии с пропагандна насока от рода на горната - колко е хубаво да си хомосексуалист. Първия път си помислих, че някой по-богат гей си е платил за статията, но вече започва да ми мирише на организирана пропаганда.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
23 rate up comment 4 rate down comment
анна ( преди 9 години )
Не Разбирам защо хората са такива расисти.. защо вместо да приемат различията,те както по-доло пише ни наричат ***...защо трябва някои да ме нарича така,просто защото ме привлича нещо което вас неви..Написали сте,че искате мъжки ръце и тяхната сила..само,че ние не искаме силни ръце и затова е нужно да ни обиждате ли? А коментари от сорта,че тийнеиджарите щяли да обърнат сексуалноста си заради подобна статия са доста глупави и бесмислени(значи ли,че ако лесбийка види статия за хетеро жена ще стане такава..) Хората не се променят те просто заприличват повеч не себе си.Коментарите които казват,че нямало да даря родителите си с внуци са още по-нелепи.. Много хетеросексуални не могат да имат деца и затова има *** на заем ..както и осиновяване..и много други начини с които да си нормален.. Нямате право да ме обиждате мен и всички като мен,защото не сме като вас!! Може и да не ни харесвате или одобрявате,но не ни обиждаите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12 rate up comment 17 rate down comment
Деси ( преди 9 години )
Маце, и аз съм така :) Какво е това да не усещаш силните мъжки ръце и първичното желание, което само един истински мъж знае как да контролира и така да ме завладее, че да чакам с нетърпение следващата ни среща....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
16 rate up comment 12 rate down comment
Маце ( преди 9 години )
Мерси съм, само мъж може да ме кара да чувствам, че съм ЖЕНА.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
16 rate up comment 7 rate down comment
ha ha ( преди 9 години )
илиано, пак си прекалила с дрогата и алкохола. Ще пиеш само хапчетата, които ти предписа психиатъра !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
18 rate up comment 11 rate down comment
Катерина ( преди 9 години )
Смятах ви за сносно до някъде списание, до този материал... Когато една редакция цели успешен лов на читаталско любопитство, за да не мине тънката граница с повече пикантерии, е редно да се замисля и за страничните ефекти от тяхната употреба.... В случая, давате ли си сметка, че този материал може ( и определено "ще!") бъде прочетен от подрастващи с неуравновесени още възприятия за света? ... Или?,... Не ми казвайте само, че наистина търсите тласкане на девойчетата към лезбийство напред в живота им. ...Едно е да си природно сбъркан и да търсиш просто приемането ти от обществото, а съвсем друго да претендираш, и публично да афишираш, че положението ти не просто НЕ Е в резултат на природна грешка, а ти дава ПРЕДИМСТВА, .. и то цели 10 броя! .. "Дерзайте, девойчета - търсете тези предимства!" ... Направо отщява ми се да ви чета за напред!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
25 rate up comment 17 rate down comment
Gost ( преди 9 години )
Пожелавам на авторката и останалата част от редакцията, от сърце, синът - зет да доведе, расов цветнокож. Респективно дъщеричката да лиже космат лесбиец и после да да напише пропандна "статия" по въпроса.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
35 rate up comment 12 rate down comment
Хаджиев ( преди 9 години )
Някъде там има две момичета навлизащи в пубертета, които прочетоха тази статия, това не е първата статия, която се опитва да им каже, колко е готино да си обратен и как това те прави "cool" едва ли не нещо над останалите хора, но тази статия беше вече последната капка и те окончателно решиха, че не е на нивото им, а и не си струва да се занимават с момчета.Ако светът беше нормален тези две момичета щяха да се радват на деца и семейство, а и да дарят родителите си с внуци.Това вече не е тяхното бъдеще, тяхното ново бъдеще е плод на престъпна пропаганда от страна на разни жълти драскачи като Илиана Николова и на мощната и неконтролирана пропаганда от страна на гей обществото.В момента има известна толерантност от страна на нормалните към обратните но това няма да продължи дълго, ако последните продължават да се опитват да рушът ядрото на българското общество, а именно българското семейство. На нас хетеро сексуалните не ни е нужно да ви разбираме, не ни натрапвайте гледната си точка, задоволете се с това че ви приемаме и си живейте живота, защото когато ние решим да ви накараме да ни разберете, тогава ще стане страшно !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
30 rate up comment 12 rate down comment
Ангел Войвода ( преди 9 години )
Да Содомията преди всичко.Ама Вие нямате фантазия бе ***.Забравихте некрофилите,мазохистите,зоофилите.Следващата статия да е на тема:"Защо е хубаво да си Сатанист".Мама Ви не кръстена...***.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар