Интимно

Любовен хороскоп за 27 октомври – 2 ноември 2014

Ще преоткрием любовта

27.10.2014г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимкa: thinkstock

Снимкa: thinkstock

В понеделник Венера влиза в контакт с Нептун, а след събота ще застане в интересна позиция към Плутон. Това ще помогне да преоткрием любовта, да намерим своята сродна душа и ще внесе повече хармония в любовта. Ето какво показва звездната карта за различните зодии.

Овен

В последната седмица на месеца ще почувствате силна емоционална връзка с партньора си. Толкова силна, че е възможно да забравите къде започва и къде свършва. Всичко това е свързано с някаква предстояща промяна. Положителна промяна, която ще засили вярата ви в любовта.

Телец

Събитията около вас ще ви се струват като приказка. Ако имате половинка до себе си, тя или той ще бъде плътно до вас и ще ви подкрепи в някакъв важен за вас проект. Помислете дали да не започнете ново хоби, курс или да посетите семинар заедно.

Духовната връзка помежду ви ще достигне нови висоти. Ако отскоро се срещате с някого, отношенията ви ще се развиват плавно. Дали ще излезе сериозна връзка от това, времето и планетите ще покажат.

Близнаци

Някои от вас са намерили нова любов на работното място. Ако до този момент сте крили вашите взаимоотношения, през тази седмица ще имате възможността да разкриете връзката си. Най-хубавото е, че ще срещнете подкрепа от страна на шефа. Следвайте сърцето си. Тези от вас, които нямат любим, нека търсят любовта, защото има шанс да я срещнат.

Рак

За обвързаните Раци седмицата също ще бъде изпълнена с романтика. Ще се чувстват духовно свързани с партньора. Някои от вас ще обсъдят и въпроси за общо съжителство и създаването на дете. Но ако нямате половинка до себе си, седмицата е благоприятна за срещи и нови познанства. Вярата в любовта ви ще бъде подновена.

Лъв

Очаквайте силна подкрепа от любимия човек, разрешаване на финансов или друг семеен проблем. Не са изключени трудности през тази седмица, но в тях няма да бъдете сами. Ще усещате съпричастността и помощта на партньора си и не само ще се разрешат проблемите ви, но и ще задълбочите вашата връзка и чувства.

Дева

Настроени сте романтично и търсите разнообразни начини, чрез които да покажете любовта си към партньора. Тези от вас, които скоро са срещнали любовта, вероятно имат и големи надежди за новите си взаимоотношения. Дайте свобода на чувствата си, особено ако са взаимни.

Коментирай
Свободно време