Интимно

Любовен хороскоп за 27 октомври – 2 ноември 2014

Ще преоткрием любовта

27.10.2014г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимкa: thinkstock

Снимкa: thinkstock

 

Везни

Ще се почувствате обгрижвани и ценени от любимия човек. Вие също ще демонстрирате подкрепата си, оказвайки помощ на любимия човек в ново начинание или правейки малки жестове. Изпитвате сякаш безусловна любов и ще искате на всяка цена да я покажете. Действията ви няма да останат незабелязани.

Скорпион

В последните седмици имаше много приливи и отливи в любовния живот на Скорпионите. Тези дни в любовта ще се усещате така, все едно че сънувате. Страст, романтика.... Невероятното ви излъчване ще привлече още повече любимия човек, а ако сте необвързани, може би и нова любов.

Стрелец

Възможно е да се почувствате объркани и несигурни в сектора на любовта. Възникват много въпроси относно това дали този партньор е подходящ за вас. Също така, ако скоро сте започнали нови взаимоотношения, ще ви вълнува това дали енергията и чувствата, които влагате си заслужават. Споделете вашите съмнения на близък приятел или роднина.

Козирог

През тази седмица любимият човек ще окаже своята подкрепа към вас, насърчавайки ви към ново начинание или преследване на ваша мечта. За тези от вас, които нямат половинка, настъпва период, в който може да срещнете нова любов, благодарение на свои приятели или интернет комуникация.

Свързани статии

Водолей

Работата ще отнеме голяма част от времето и енергията, които бихте могли да насочите в любовта. За тези от вас, които скоро са започнали някаква авантюра, ще настъпят моменти на размисли. Той ще разкрие чувствата си към вас. Въпреки че ще се почувствате поласкани, това ще бъде тема за размисли. Продължете взаимоотношенията си. Само така ще разберете дали това е човекът за вас.

Риби

Ще бъдете оптимисти в сектора на любовта и никой и нищо няма да ви попречи да се радвате на връзката си. Хармония, разбирателство и дълбока духовна връзка... Така изглежда седмицата ви в сектора на любовта.

Снимки: Thinkstock

Коментирай