Интимно

Какво ви очаква в любовта през 2015 година

Вижте кои са най-добрите партньори за вас в любовен план

02.01.2015г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Посрещаме новата 2015 година с надежда за благоденствие и повече любовна хармония. Каква ще бъде любовта през следващите 365 дни вижте в следващите редове.

Овен

За разлика от 2014 година, 2015 ще бъде особено вълнуваща в любовен план за представителите на зодия Овен. За тези от вас, които имат партньор до себе си е добре да не го притискат и да му дадат малко повече време за размисъл. В противен случай той или тя ще потърсят любовна утеха на друго място.

През 2015 Овните ще постигнат любовна хармония със Скорпиони и Риби и ще бъдат по-малко заинтересовани от Близнаци и Козирози. Март и април са идеалните месеци за планиране на романтични пътувания с любимия човек. Самотните Овни имат най-голям шанс да срещнат своите сродни души през октомври или ноември.

Телец

Обвързаните Телци ще усетят силна емоционална подкрепа от партньора си през 2015 година и това допълнително ще укрепи връзката между тях. Добра любовна съвместимост ще имат с представители на зодия Стрелец и Лъв, а по-малко интерес и влечение ще имат към Везните и Раците. Някои Телци могат да очакват съвсем скоро предложение за брак или романтични и вълнуващи пътувания зад граница.

Близнаци

Възможно е в любовния живот на Близнаците да се намеси трети човек с добри намерения. Но бъдете внимателни и не допускайте твърде близо роднини и приятели, защото това няма да се понрави на партньора ви.

През 2015 година Близнаците ще имат интерес към Деви и Водолеи и по-малко биха обърнали внимание на представители на зодиите Овен и Везни.

Тези от вас, които са самотни, няма да търсят още дълго време любовта, защото тя е съвсем наблизо, а някои от обвързаните е възможно да получат предложение за брак. Романтичните ваканции ще се материализират някъде през втората половина на годината.

Рак

Положителни и отрицателни събития очакват Раците в сектора на любовта през 2015 година. Някои от вас ще търсят постоянни поводи за скандали с партньора, което няма да доведе до нищо хубаво. От друга страна ще търсите съвместимост с Козирози и Овни и ще сте по-малко заинтересовани към Лъвове и Скорпиони.

Някои любовни афери ще се материализират в дългосрочни връзки и могат да стигнат дори до сключването на брак през месеците март и април. Септември и октомври ще бъдат идеалните месеци да планирате романтични пътувания.

Лъв

Привлекателността на Лъвовете ще се повиши през 2015 година и това може да накара партньорът им да се държи по-собственически с тях. Романтични трепети ще проявите към Стрелците и Близнаците, но няма да бъде така лесно на Водолеите и Девите да ви впечатлят.

Тези от вас, които са неспокойни в любовта и търсят подходящата половинка за брак и сериозна връзка, ще намерят перфектните партньори към края на годината. През останалото време ви очакват интересни романтични пътувания и срещи.

Дева

За някои Деви в любовта няма да бъде лесно. Възможно е партньорът им да прояви голяма ревност или да иска окончателно да прекъсне връзката с тях. От вас зависи да защитите любовта си, ако искате да продължите с този партньор.

От друга страна Девите ще бъдат щастливи в компанията на Везни и Риби, но не биха се чувствали комфортно с Козирози и Раци. Ако имате планове за сключване на брак, много е възможно да ги отложите за следваща година. През месеците юни и юли ви очакват романтични пътувания.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
=/= ( преди 9 години )
pitam se kak moje da pi6e 4e 6te ostavia bliznaka ? hm....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар