Интимно

Признаци, че той е Истинският мъж

Истинският мъж отговаря на партньорката си психически и сексуално

20.12.2014г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Знаем че идеалният мъж не съществува, но съществува Истинският. Той притежава редица ценни качества, които се проявяват с течение на времето във вашата връзка. Тук са няколко добри признака, които ще ви покажат дали до себе си имате истински мъж.

Истинският мъж се ангажира с време и емоции към партньорката си

Той не мами в любовта и е верен на половинката си. Знае че стабилната връзка между двама души не се гради лесно, а с много усилия и от двете страни. Истинският мъж подхранва взаимоотношенията им чрез добра комуникация, а дамата до него може да му се довери напълно. Въпреки че й е верен, той очаква от нея същото.

Истинският мъж защитава своята партньорка не само физически, но и емоционално

Защитата има много лица, като осигуряване на финансова сигурност, утеха в трудни моменти, като добър съветник, като подкрепа при вземането на важни решения и т. н.

Истинският мъж никога не действа импулсивно, а обмисля всеки свой ход, така че решението му да не навреди на половинката му. В моменти на спор той успява да запази добрия тон без да наскърбява любимия човек.

Истинският мъж отговаря на партньорката си психически и сексуално

За да може мъжът да допълва жената до себе си, освен много добър комуникатор, той трябва да бъде джентълмен. Да прави комплименти, да оценява малките жестове, да може да води вълнуващи разговори, да има чувство за хумор, да насърчава своята половинка да се развива професионално.

Чувствеността в отношенията винаги се пренася и в леглото, където истинският мъж винаги се опитва да разнообрази любовния живот, интересувайки се от желанията на партньорката си.

Истинският мъж е инициативен и предпочита да е водещ

Той е лидер в личния живот и кариерното си развитие. Смело подхожда към всяка ситуация и проявява гъвкавост в трудни моменти.

Винаги се допитва и до мнението на своята партньорка и не се чувства застрашен от нея, когато тя има смели планове за своето професионално бъдеще. Не е деспотичен и не се стреми да контролира хората около себе си, а да ги води напред.

Истинският мъж поема отговорност за своите действия и решения

За много мъже е трудно да признаят грешките, които допускат по пътя си. Не са малко и тези, които за собствените си неуспехи обвиняват партньорката си. Истинският знае как да признае грешката, да поиска извинения, когато е обидил някого и знае как да поправи нещата.

Свързани статии

Истинският мъж не премълчава

Готов е да води вълнуващи разговори, умее да спори без да губи самообладание и дори му харесва, когато партньорката му има различно от неговото мнение по дадена тема. Готов е да спази личното й пространство, да я изслуша внимателно, да приеме това, че понякога тя е твърде пряма и да се съобрази и приеме нейните заключения и решения.

Истинският мъж преследва много страсти

Тези негови страсти или интереси понякога не включват половинката му. Има разнообразни хобита, изключително любопитен е, нуждае се от занимания, в които да развива своите възможности и няма нищо против партньорката му също да следва своите интереси и занимания. Той е уверен и често се оказва кариерист, който умело балансира между работата и личния живот. Той е истински мъж!

Снимка: outnow.ch

Коментирай
0 rate up comment 4 rate down comment
... ( преди 9 години )
tuk e mnogo natovareno slujebno , iztrgliam se pas.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 4 rate down comment
една ( преди 9 години )
До Анонимен5Аз пък пиша на кирилица, и? Аиде да не слагаме в общия кюп всичкия матрял...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 5 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Фактът, че тук две жени пишат на шльокавица, а двама (трима) мъже - на кирилица, казва много. Лично аз отговарям на почти всичко в статията, и съм голям късметлия че в момента имам истинска жена до мен, но повярвайте - не е лесно, и "мат'ряла" (женския) като цяло наистина е под всякаква критика.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 3 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
При истинските жени, може би :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 4 rate down comment
ngnb ( преди 9 години )
10 rate up comment 3 rate down comment
Tq ( преди 9 години )
Свободно време