Интимно

Какво показва годежният пръстен за вас и връзката ви

Пръстен с цветен камък или диамант?

03.02.2015г. / 16 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

В колекцията от бижута имаме красиви пръстени, но сякаш никой не е достатъчно специален, за да се задържи дълго време на безимения пръст.

Моментът, в който отваряме малката кадифена кутийка и го виждаме в целият му блясък е онзи, в който разбираме, че любимия ни човек иска да се свърже с нас завинаги.

Годежните пръстени могат да бъдат толкова различни – малки или по-масивни, с диамант, сапфир или рубин, да са от бяло злато, платина или сребро, да струват хиляди или да бъдат такива, с чиято цена да се измери цената на връзката.

Тук сме събрали няколко зашеметяващи годежни пръстена. Разгледайте ги и вижте дали приличат на вашия. Ако да, прочетете какво показват за вас и връзката ви.

Пръстен, чийто камък е голям и във формата на овал

Вашият стил: Вие сте на върха!

Вашите отношения: Ведно с партньора си сте много повече, отколкото поотделно.

Вашата сватба: Сватбата, която планирате ще бъде изключително цветна и нито един детайл няма да бъде пренебрегнат.

Пръстен с цветен камък

Вашият стил: Нетрадиционен, харесвате различното и винаги се стремите да изпъкнете на фона на останалите.

Вашите отношения: Всеки от вас има свои цели, които следва, както и интересни занимания и хобита. Въпреки свободата, която сте си дали, най-добре прекараното време за вас е това, в което сте заедно.

Вашата сватба: Искате да държи гостите в неведение, когато става дума за вашата сватба. Единственото нещо, което искате те да знаят е, че тя ще бъде напълно различна и специална от това, което те са виждали до момента.

Пръстен, чийто камък е във формата на капка/сълза

Вашият стил: Този пръстен е хибрид от стилове, също като вас. Харесвате класическото и обичате да го комбинирате с модерното.

Вашите отношения: Независими, но в същото време напълно ангажирани. За вас и партньора ви е важно да се подкрепяте един друг и въпреки независимостта сте сигурни, че другият няма да изневери в любовта.

Вашата сватба: Вашето сватбено тържество ще бъде съвременно, шик, с много цвят и забава, но далеч от традиционните и скучни идеи.

Златен пръстен с перфектно полиран камък в кръгла форма

Вашият стил: Абсолютна класика!

Вашите отношения: Държите на романтиката, перфектните вечери и времето, в което оставате насаме гушнати.

Вашата сватба: Вие ще имате всички гарнитури на традиционна сватба: воал към булчинската рокля, рози, жартиер и разбира се, „нещо в синьо.“

Свързани статии

Пръстен с камък в квадратна форма, заобиколен от по-малки камъчета

Вашият стил: Този пръстен прилича досущ на тези, които носят принцесите. Вие определено обичате блясъка, а това със сигурност е пръстенът, за който сте мечтали.

Вашите отношения: Приказка... Е, може би не идеалната, но вашият партньор определено се опитва да ви накара да се чувствате като принцеса.

Вашата сватба: Може би няма да отидете на сватбата си с каляска или ретро автомобил. Вместо това ще изберете нещо не толкова класическо, а модерно и впечатляващо. Но всички останали детайли като визия, украса за тържеството, облекло на шаферките и т. н. ще искате да напомнят за приказка.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
linc ( преди 7 години )
Годежния пръстен показва любовта и до колко те познава човека. И е много трудно да се избере. Преди няколко месеца помагах на приятел да избере. Резултатът беше страхотен...От редакцията: Молим да ни извините, но рекламата, нали знаете... Изтрихме линка.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар