Интимно

Наталия Кобилкина: Секс без връзка може, но връзка без секс – не!

Едно завладяващо интервю за успеха, любовта и секса

12.02.2015г. / 11 51ч.
Михаела Лазарова
Наталия Кобилкина. Снимка: facebook

Наталия Кобилкина. Снимка: facebook

Какво да правим на Свети Валентин, ако нямаме партньор до себе си?

Свети Валентин е една добра възможност за самотните. Дава им се шанс за нови познанства, интернет сайтовете са препълнени... Направете нещо безумно. Излезте и се запознайте с първия човек, който ви хареса. Уговорете си среща за вечерта на 14-ти февруари. Това е един момент подходящ за луди постъпки. Позволете си да направите спонтанни неща. Напишете във Фейсбук „Търся си партньор за вечеря“. Направете го и той/тя ще се появи.

Какъв е пътят на щастливата жена?

Пътят на щастливата жена е да намери за какво е тук тя. Има жени, които са тук, за да бъдат домакини и майки и тяхна цел не е да търсят постижения и кариера. Има жени, които са тук само за кариера и те са щастливи, когато я постигат. Тоест всяка една от нас има своите плюсове и минуси, но въпросът е да разбереш защо ти си тук.

И не защото роднините или обществото ви казват, а да разберете каква е вашата цел, независимо, че това може да бъде в разрез с мнението на другите.

Каква е формулата на успеха, и имали цена?

О, да! Всяко нещо си има цена. Колкото по-голям е успехът, толкова по-голяма цена плащаш. Формулата на успеха е много проста. Най-напред трябва да имаш голяма мечта, повечето хора нямат големи мечти.

Второто е да бъдеш последователен в действията си, да имаш ред и дисциплина. И трето – да правиш конкретни действия всеки ден. И бих добавила правилни убеждения и вярвания, които да те подкрепят в успеха.

Има ли някакъв тренинг, който можем да правим всеки ден, за да станем по-успешни?

Правете действия свързани с вашата мечта. Например, ако мечтаете да станете фотограф, всеки ден отваряйте снимки на известни фотографи, наблюдавайте тяхната работа, правете поне по няколко снимки на ден, дори с телефона си. Ако мечтата ви е да бъдете модел, четете историите на известни модели, разглеждайте техни фотосесии, правете си снимки... Тоест трябват действия всеки ден, които да ви водят към вашата голяма мечта.

В близки дни предвиждате ли провеждането на семинари и обучения?

Да, на 14 февруари ще се проведе семинара „Сексология“, който е с голяма промоционална цена от 69 лева. Тъй като пътувам често и провеждам това обучение рядко, искам максимален брой жени да го изкарат, да имат финансовата възможност за това нещо. Това е един курс, който променя мирогледа за собственото тяло, сексуалността, за това как да започнеш да получаваш множествени оргазми.

Научаваш се как да отвориш своята сексуалност, защото повечето жени не умеят да бъдат сексуални. Има много забрани, вина и страхове свързани със сексуалността. Самият факт, че толкова жени по целия свят се побъркаха по книгата „50 нюанса сиво“, доказва колко искаме да премахнем вината от секса и някой да бъде „виновен“ за нашите желания. Как сме задръстени в секса и не си позволяваме да изразим своите сексуални желания.

Така че, това е един семинар, за това как да си позволим да изразим истински желанията си. Друг семинар, който предстои на 16 февруари е „Принцесите“, отново на промоционална цена от 30 лв.

Този семинар ще позволи на жената да влезне в своето сърце, в своите преживявания, в своите чувства. Как даваш любов на мъжа си или как не даваш. Защо не обичаш мъжете.

А в Пловдив ще проведем семинара „Щастлива жена“, който дава право да се преродиш отново (повече за семинарите вижте на www.natalia.bg).

Как си почива Наталия Кобилкина?

Понякога просто спя (усмихва се). Ходя на спа, на вечеря с приятели, посещавам фитнес или йога. Обичам да почивам в чужбина. Когато съм там, изключвам телефона, изключвам компютъра. Обичам да посещавам много замъци, къщи на велики хора, като на Салвадор Дали, Фройд, Достоевски например. Едно от моите хобита е да посещавам къщи на велики хора.

Свързани статии

За какво мечтаете?

Мечтая да направя световна академия и това да бъде много действащо. Да променим живота на милиони хора, да правим големи проекти. На по-късен етап мечтая да имам голяма красива къща с три деца.

Имате ли девиз?

„Това, което гъсеницата нарича края на света, майсторът нарича раждане на пеперудата.“

Пожелание към читателите на Az-jenata.bg...

Пожелавам на жените да се научат да вярват в себе си. Да повярват, че заслужават чудеса. Да си позволят да вярват и тогава ще се появи техният човек в живота. Никой не спира любовта, изобилието, здравето освен самите нас. Спрете да спирате тези неща и позволете чудесата да бъдат в силата си.

Снимки: facebook Natalia Kobylkina

Коментирай
10 rate up comment 3 rate down comment
Trojka Ахилова ( преди 9 години )
по-*** от тая са само тия, дето й плащат
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 6 rate down comment
SexMen ( преди 9 години )
Искам кака Кобилкина да ми е секс учителка в леглото. :P
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
20 rate up comment 9 rate down comment
нера ( преди 9 години )
Мноооого филми е гледала Кобилкина, та се е филмирала така! Всеки има лично мнение и моето е , че нищо ново не казва , нито показва... Чудя се само , как една българска жена, която е без работа или в повечето случаи работи за жълти стотинки, ще си наметне шлифера върху голото тяло и ще влети на местоработата на съпруга си , ще се усмихва загадъчно докато го сваля и ще шепти , че децата няма какво да ядад или че сметките не са платени.. и т.н/ Той / съпругът / .. така впечатлен и очарован от постъпката на половинката си , направо на сърф ще я заведе или така ще се разнежи,че през сълзи ще шепти , че нищо не му трябва, нали са идеалната двойка и любовта побеждава всичко! Как пък ли не.. реалността е друго нещо и единственото , което трябва да постигне човек ,е да се уважава и обича себе си , такъв , какъвто е... Голяма работа е Кобилкина...промива мозъци яко с толкова неща , казани преди нея ... и не от нея... а българката, щото всичко друго е мара втасала, та и на това хоро се е хванала.. страшно става като се пусне
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 7 rate down comment
Тя ( преди 9 години )
жената си е супер! прочете някоя нейна книга, дава полезни и мотивиращи съвети.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14 rate up comment 5 rate down comment
селянин ( преди 9 години )
Какво нарочихте тази проста руска пръчка ..за голяма работа....Търсите сензация...и намерихте Кобилкина....толкова ниско сме паднали, че всяка тиква я правим или премиер или ТВ гуру............
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 9 rate down comment
Вера ( преди 9 години )
била съм на няколко нейни семинара, които бяха наистина много интересни и смятам полезни за мен...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 2 rate down comment
мм ( преди 9 години )
Имах една приятелка, беше карала 3-4 годни само на хубав секс с предишния си. Уж секса бил перфектен ама ... емоционално се беше сринала горката. Кошмар голям.Колкото до Кобилкина, книжки, семинарчета, курсове, абе мангизи да падат.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар