Интимно

Храната като част от еротичните игри

Кои храни може да включите в сексуалните забавления

18.04.2015г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Има две неща, които мъжете обичат – да се хранят и да правят секс! Има храни, които са сочени за мощни афродизиаци, като стридите, ядките, някои плодове. В сексуалната игра всичко е позволено, дори консумирането на храна.

А когато тя е поднесена по подходящ начин, може да достави незабравимо удоволствие и на двамата партньори.

Едно от най-важните неща, когато искате да добавите храна в сексуалната игра е тя да подейства освежаващо и възбуждащо, а не да развали магията.

Кои храни може да включите в сексуалните забавления?

Плодовете са първата и най-важна съставка на изкусителната любовна игра. Още от древността знатните особи са поставяли в спалнята си плато с изобилие от пресни плодове. Череши, ягоди и грозде са страхотни добавки за всяко сексуално удоволствие, но може също да включите и ароматната папая, манго.

Предварителната подготовка е от решаващо значение. Всички плодове трябва да са измити, нарязани на тънки парченца, гроздето да бъде отделено от стеблата.

Бита сметана

Въпреки че битата сметана е сочена като клише на всички сексуални храни, няма как да не я включите в еротичните игри, но бихте могли да я замените с любимия ви сладолед.

Трябва да знаете, че поставени върху кожата, млечните продукти могат да я направят по-лепкава и невинаги оставят приятен аромат върху нея. Ако не искате да се мажете и облизвате с партньора, сладоледа и сметаната са чудесно допълнение към плодовете.

Сиропи

Независимо дали сте голям фен на шоколада, кленовия сироп, меда, тези сладки изкушения могат да направят изживяванията в спалнята наистина запомнящи се.

Фантазията оставяме на вас. Продължаваме с още идеи, в които може да включите храната и да повишите градуса на страстта в спалнята.

Осигурете си няколко листенца свеж босилек. Ароматът му е невероятен, а той може да бъде вашето фино перце, с което да галите до настръхване кожата на партньора.

Свързани статии

Към платото с плодове добавете и няколко резенчета добре изстудена краставица. Какво може да правите с тях? Нека сексуалните желания ви водят!

Кубчетата лед също са подходящи за еротични игри. Замразете вода, любимата газирана напитка или свеж плодов сок.

Помните ли онази сцена от „Сексът и градът“, в която Саманта беше украсила голото си тяло с апетитни рулца суши. Ако вие и партньорът ви обичате тази част от японската кухня, направете го част от вашите еротични игри, но внимавайте много с уасаби соса.

Снимка: outnow.ch

Коментирай