Свободно време

Любовен хороскоп за 15-21 юни 2015

Нова любов за необвързаните

15.06.2015г. / 23 38ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Новолунието във вторник ще даде мощна подкрепа на тези представители на зодиакалните знаци, които са необвързани. Позицията на звездите ще бъде благосклонна и към тези, които вече са намерили своята половинка. Повече вижте в следващите редове.

Овен

Този уикенд емоциите ви ще бъдат насочени към романтиката. Седмицата е подходяща да организирате малко бягство само за вас и любимия човек. Ще ви предстоят и семейни събирания. Ако отскоро сте във връзка, сега е моментът да представите половинката си на близките ви.

Телец

За Телците романтиката ще остане на заден план. Вие и вашата половинка може да решите да започнете общ бизнес или да осъществявате друга идея, свързана с финанси. Въпреки динамиката на дните, ще усещате хармония помежду си.

Близнаци

Възможностите за вас са безкрайни тази седмица! Новолунието е в Близнаци и това е една магия, която може да постави ново начало за вас. Ако фокусът ви е върху това да създадете нова здрава и хубава любовна връзка, съсредоточете се върху желанието си през следващите няколко седмици. Посейте семената на мечтите си в любовен план, след това използвайте вашето обаяние и те ще се сбъднат.

Рак

Новолунието ще ви даде куража да говорите за нещо, което премълчавате от дълго време. Бъдете дискретни и обмислете добре доколко може да се доверите. В неделя Слънцето навлиза във вашия знак и това ще разкрие цялото ви великолепие. Ще бъдете с подобрено самочувствие и щастливи в любовта.

Лъв

Звездите ще ви донесат нови социални възможности, които със сигурност ще доведат до положителни промени в любовния живот. Ако търсите нова любов, посетете семинар, парти или друго социално събитие. Този уикенд Луната ще изгрее във вашия знак, което ще ви направи като магнит за противоположния пол.

Дева

Тази седмица и най-вече след неделя ще настъпят положителни промени в любовния ви живот. Слънцето ще навлезе във вашия дом на приятелството и това ще ви предложи нови възможности да срещнете някой, който да развълнува сърцето ви. Някои от вас може да решат и да си създадат или подновят профил в сайт за запознанства.

Коментирай