Свободно време

Любовен хороскоп за 15-21 юни 2015

Нова любов за необвързаните

15.06.2015г. / 23 38ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock


Везни

Готови сте да разширите вашите романтични хоризонти. След вторник ще бъдете отворени за емоционална връзка с някой, който сте срещнали преди време. Действайте! Ще откриете, че той има много общи неща с вас, а моментите, които ще прекарате заедно, ще ви презаредят.

Скорпион

Ако се намирате в любовна връзка, след вторник очаквайте подобряване на финансовото състояние на партньора ви. Също така е възможно да помислите за обща инвестиция. Бъдете внимателни в сделките и отделете повече време за романтика.

Стрелец

За някои представители на зодия Стрелец любовния живот не е вървял съвсем гладко през последната седмица. Във вторник новолунието попада в сектора на вашите отношения и ще даде ново и светло начало.

Двамата може да сте готови да обърнете нова страница и да промените динамиката на връзката си към по-добро. Ако сте необвързани, но скоро сте срещнали някой, който е развълнувал сърцето ви, нещата между вас може да се развият по изключителен начин.

Козирог

Тази седмица ще започнете да обръщате повече внимание на любовта и връзката ви. От вторник до петък Луната ще се движи през вашия дом на взаимоотношенията и това ще ви помогне емоционално да се свържете с вашата половинка. В неделя Слънцето ще огрее сектора на взаимоотношенията ви и това ще отвори един хубав период пред вас и любимия човек.

Свързани статии

Водолей

Ако търсите любовта, новолунието ще окаже мощна подкрепа в сектора на романтиката. Но това не означава, че няма да ви се наложи да положите малко повече усилия и да бъдете по-социални. Вселената е готова да ви възнагради. В действителност през следващите няколко седмици е възможно да привлечете интереса към себе си на повече от един човек.

Риби

Луната ще окаже положително влияние и върху любовния живот на Рибите. Това ще ви позволи да се отворите към партньора по начин, който е отвъд физическата привързаност. След това слънцето ще огрее любовния ви живот, затова се насладете на всеки момент с любимия човек.

Снимки: istock

Коментирай