Интимно

Излизам с двама – кого да избера?

Лайф коуч Ева Кулева отговаря на въпрос на читателка

15.06.2015г. / 13 12ч.
Аз жената
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Az-jenata.bg стартира нова рубрика „Какво те мъчи в любовта?“, в която читателите ни са главните действащи лица. Вие задавате въпросите, а лайф коуч Ева Кулева ви отговаря на страниците на сайта ни.

Получихме много запитвания, но няма как да публикуваме всички накуп, затова започваме с този въпрос на читателката Т. П.:

„В момента дилемата, която не ми дава мира е, как да направя избор между двама човека. В един момент се оказах с предложение за сериозни взаимоотношения от хора, с които ми е много приятно да споделям, получавам разбиране и безкрайно уважение. Много ми е трудно да направя избор.“

Ева Кулева: Прави ми впечатление, че използваш думите „двама човека“ и „хора“, като вероятно имаш предвид мъже. Говориш за споделяне, разбиране и уважение, но не споменаваш дали има привличане. Един от основните принципи при избора на партньор е да балансираме разума и чувствата. Да се уверим, че се чувстваме привлечени към другия на физическо и емоционално ниво и същевременно, че той притежава качествата, ценностите, интересите и другите важни за нас характеристики.

На твое място бих си задала следните въпроси: Кой от двамата мъже ме привлича по-силно? Кой от двамата се доближава повече до профила на моя идеален партньор?

Ако не си описала своя идеален партньор, можеш да го направиш с помощта на долните видеа:
Защо е важно да опишеш своя идеален партньор и как да го направиш:

1-ва част:

2-ра част:

Ако след като направиш това, все още се колебаеш, ти препоръчвам да продължиш да излизаш и с двамата, докато ги опознаеш достатъчно, за да можеш да вземеш решение. Разбира се, на твое място не бих преминала към интимни взаимоотношения, преди да взема решението.

Ева Кулева

лайф коуч и ментор

Rare Life Coaching

0889 237 207

https://rarerelationships.eu/video-blog/

* * *

Ако и вие искате да зададете въпрос към Ева Кулева, може да го направите тук.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )