Интимно

Синдромът любов от пръв поглед

Концентрирате се върху един персонаж

20.06.2015г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

За всеки от нас любовта има различен цвят, мирис, предизвиква различни емоции. За някои тя е дълбока, за други вечна, а трети „страдат“ от синдрома на любовта от пръв поглед. Дали вие сте от тях? Ето няколко сигурни знака, които ще ви подскажат.

Вие сте непоправими романтици

Любовта от пръв поглед връхлита тези, които могат да нарекат себе си непоправими романтици. Тъй като не всеки се нуждае от романтика, ако вие не отдавате голямо значение на романтичните детайли като малки жестове и изненади, чувствени аромати, приглушена светлина, афродизиаци и т. н., малко вероятно е да се влюбите от пръв поглед.

Чувствата ви са крайни

Хората, които познават любовта от пръв поглед обикновено са крайни в своите чувства. При тях няма среден вариант. Те или обичат силно, или са напълно безразлични.

Концентрирате се върху един персонаж

Тъй като чувствата и емоциите, когато сте влюбени са силни, вие обикновено се фокусирате само върху един персонаж. Личностите, които „страдат“ от синдрома на любовта от пръв поглед отдават цялата си енергия в любовта. Ето защо за тях е трудно и изтощително да изпитват силно привличане към повече от един човек.

Нямате типаж

Обикновено всеки има определен типаж мъж или жена, които най-силно биха привлекли вниманието му. Не и тези, за които любовта е от пръв поглед. Те никога не са застраховани и могат да се влюбят във всеки един момент.

Свързани статии

Фантазирате за бъдещето

Живеете в настоящето, но щом се влюбите, мислите ви прескачат напред. Представяте си как би изглеждало общото бъдеще с обекта на вашите желания, а от тези ваши мечти чувствата ви стават все по-силни.

Избягвате случайните срещи и имате големи очаквания

Синдромът на любовта от пръв поглед веднага категорично ви показва, когато сте привлечени към някого. Ето защо случайните запознанства не са по вкуса ви. Вие или сте запленени, или сякаш не забелязвате хората край себе си.

Но щом Купидон уцели сърцето ви, очакванията ви за развитието на любовните събития стават грандиозни. Нерядко се случва да останете разочаровани и да не получите това, което желаете.

Коментирай