Интимно

7 знака, че той е луд по вас

Повече от сигурни сигнали, че мъжът до вас ви обича лудо

04.11.2015г. / 12 50ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Колкото и сигурна да е една жена в себе си, винаги има нотка на съмнение доколко мъжът до нея е лудо влюбен. Понякога знаците са смесени, но въпреки това има някои неща, които доказват безотказно, че той е луд по вас!

Носи дамската ви чанта

За повечето мъже мъжествеността е от голямо значение. Излъчването на сила и мъжество изключва носенето на... дамска чанта. Но ако приятелят ви няма нищо против да поноси вашата, за да ви помогне, бъдете сигурни, че го прави само и единствено от любов.

Грижи се за вас, когато ви е зле

Ако гаджето ви носи топла супа, когато сте болни, не се чудете защо го прави. Ясно е, че е от загриженост и любов. Проявата на внимание и желание да ви накара да се почувствате по-добре е ясен знак, че е лудо влюбен във вас.

Изненадва ви с посещения в службата

Повечето мъже не обичат да се появяват в офиса на гаджетата си. Колежките обикновено са много любопитни. Започва се едно отявлено оглеждане, шушукане и закачливи подмятания, в повечето случаи напълно излишни и правещи обстановката конфузна.

Но ако половинката ви не се страхува да влезе в офиса ви и пред всички да ви целуне и изведе на обяд – е, това е любовта!

Снимка: iStock

Не се страхува да ви купи превръзки или тампони

Доста мъже се притесняват да си купят кондоми, камо ли да изрекат думите „дамска превръзка“ или „тампон“ пред цялата опашка в аптеката. Да, но това не важи за лудо влюбения мъж. Той е готов на всичко, за да ви угоди!

Защитава ви

Влюбеният мъж винаги е готов да застане на страната на своята нежна и крехка половинка. Той няма да се замисли, ако трябва да ви защити словесно или физически, щом това се налага. Хубаво е да знаеш, че имаш силен мъжки гръб зад своя. Безценно!

Готов е да гледа с вас нещо, което не му е интересно

Повечето мъже предпочитат да гледат спорт или някакъв екшън филм. Но лудо влюбеният мъж е заслепен единствено от вашите желания и е готов да гледа с вас дори най-сополивия и сладникав филм, само за да се чувствате добре.

Той е винаги до вас в трудни моменти

Много показателно за силата на любовта е отношението към другия в най-трудните моменти от живота. Не всеки би желал да гледа и изпитва чуждата болка. Но искрено обичащите хора го правят. Радвайте се, ако имате такъв човек до себе си!

Коментирай