Интимно

По какво да познаете истински опитния мъж?

Знаци, че се срещате с опитен мачо

01.12.2015г. / 17 56ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Чудите се дали мъжът, с когото се срещате е опитен в леглото и с жените като цяло? Това може да се разбере по няколко безотказни показателя, които издават дали вашият мачо има повече опит, отколкото предполагате!

Той е изобретателен в леглото

Ако мъжът, с когото се срещате е креативен и изобретателен под завивките определено означава, че има доста опит. Много малко са мъжете, които са природно надарени и знаят как да боравят с инструментите и ръцете си без да са имали особена бройка партньорки.

Той не препуска

Обикновено несигурните мъже бързат и искат да се докажат, стягат се, наблягат на собственото си удоволствие и се стремят единствено към крайния резултат.

Опитният мъж обаче никога не препуска. Той знае кога да намали темпото и кога да пусне спирачките. Той не бърза и не мисли за кулминацията, а работи, за да стигнете и двамата до нея.

Той винаги е подготвен за женска компания

Няма как да не ви направи впечатление, ако влизайки в банята му откриете резервни самобръсначки, превръзки, тампони, огледало и специално кошче за отпадъци. Мъж, който много добре познава жените и знае от какво имат нужда във всеки един момент е мъжът, който доста усърдно се е запознал с женските особености отблизо.

Той не се хвали с мъжеството си

Самохвалковците обикновено се оказват пълна дупка в леглото – напрегнати, неуверени, несръчни и най-разочароващото – бързо свършващи.

Снимка: iStock

Опитният мачо никога не се хвали с мъжеството си, просто защото няма нужда да го прави – той може да го покаже достатъчно красноречиво.

Той владее прекрасно тялото си

Когато един мъж познава тялото си, знае какво му доставя най-голямо удоволствие, това му помага да се владее. Неволното свършване е чест признак на несръчност и неопитност при доста мъже.

Опитните обаче винаги знаят какво да очакват от собственото си тяло.

Свързани статии

Той обръща внимание на женското удоволствие

На истински опитния мъж не се налага да търси клитора ви – той много добре знае къде е. Още повече той много добре знае къде са най-отявлените ерогенни зони на жените и лесно се ориентира във вашите индивидуални такива.

Той се старае да ви доведе докрай първа

Опитните мъже винаги отдават предимство на женския оргазъм преди своя собствен. Лесно е да достигнеш бързо до края, когато партньорката вече е успяла. Опитните мъже знаят, че са необходими само още няколко тласъка, за да освободят напрежението, което са сдържали в името на върховната кулминация на партньорката си.

Коментирай