Интимно

Как да стимулирате клитора

Използвайте секс играчки

17.12.2015г. / 17 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Представителите на силния пол често смятат, че са наясно с женската сексуалност. Може би затова някои от тях се представят зле в любовната игра или акта. Какво знаете за клиторната стимулация?

Знаете ли, че клиторът има около 6000 нервни окончания. А как да стимулирате всяко едно от тях? Следващите няколко стъпки ще ви припомнят как правилно да възбудите там долу половинката си.

Извършвайте повтарящи се движения

Женските органи и по-специално клиторът могат да бъдат най-добре стимулирани, ако движенията са повтарящи се. Започнете най-напред с леки и бавни кръгови движения, след това сменете посоката и преминете към движения отгоре надолу. Не забравяйте да следите емоциите на вашата половинка. Нейните мимики и движения най-точно ще ви подскажат какво и как да правите.

Орална стимулация

Много дами реагират силно на оралния секс и за голяма част от тях това е единствения вид стимулация на клитора, която може да им донесе истинска възбуда. Движенията на езика и устните ви трябва да галят, да рисуват. Бъдете бавни. Нека езикът ви да се движи така, сякаш изписва букви.

Използвайте ръцете си

За да бъде любовната игра незабравима трябва да разберете не само какво иска да получи вашата партньорка, но и как. Има много различни начини да докоснете клитора. Отново може да извършвате кръгови движения, да проникнете с палеца или показалеца си. Също така при необходимост използвайте и лубриканти.

Сношение

След като любовната игра е била достатъчно продължителна и чувствена, партньорката ви възбудена, може да преминете към половия акт. За някои жени е по-трудно да достигнат до оргазъм без клиторна стимулация. Затова изберете някоя от следващите секс пози.

Секс играчки

Когато имате съмнения за това дали сте доставили очакваната възбуда на вашата партньорка, използвайте секс играчка. Има разнообразни модели, които може да включите в любовната игра и крайният резултат да бъде един незабравим клиторен оргазъм.

Кучешка секс поза

Секс поза, която осигурява дълбоко проникване, но и възможност от ваша страна да докосвате гениталиите на вашата половинка. С помощта на пръстите си или със секс играчка, може да направите изживяването на любимата ви незабравимо.

Свързани статии

Мисионерска секс поза

Една от най-добрите секс пози за клиторна стимулация. Тя е любима на много жени именно заради двойната стимулация по време на полов акт.

Секс поза каубойка

Независимо дали партньорката ви е възседнала с лице към вас или в поза обратна каубойка, това е една добра позиция за стимулиране на клитора. Не забравяйте, че докато тя извършва плавни движения, вие може да докосвате гениталиите й нежно.

Снимка: istock

Коментирай