Интимно

Ева Кулева: Някои хора не намират щастието в любовта, защото не са готови

Вижте съветите на Ева за щастлива връзка

25.12.2015г. / 09 59ч.
Михаела Лазарова
Ева Кулева. Снимка: личен архив

Ева Кулева. Снимка: личен архив

Ева Кулева е професионален лайф коуч, като основните тренинги, които провежда са „Привлечи своя идеален партньор“ и „Създай щастлива връзка“, както и корпоративни на тема „Управление на времето и енергията“.

Също така читателите на Az-jenata.bg имат възможността да задават своите въпроси свързани с любовта и взаимоотношенията към Ева в рубриката, която тя води в сайта, а именно „Какво те мъчи в любовта?“.

Предпразнично и настроени за много любов, екипът ни се срещна с Ева, за да я попитаме как да имаме едни незабравими празници с любимия човек или какво да правим, ако все още не сме открили своята половинка.

Ако има универсална тайна на успешната връзка, каква е тя?

Грижим се за своето щастие, нямаме очаквания към партньора си да ни направи щастливи.

В редица чужди публикации пише, че двойките се разделят по-често около празници. Така ли е и защо?

Не знам дали е така, но мога да предположа какви са някои от причините. Коледа се смята за семеен празник, по медиите се говори за любов, разбирателство и семеен уют. И когато това липсва в живота и връзката, именно по тези празници хората се чувстват особено тъжни и потиснати. И решават да прекратят отношенията, които не ги удовлетворяват.

Какви са предимствата на това да нямаш половинка на празниците и какво да правим на Коледа и Нова година, ако нямаме партньор до себе си?

Празниците са прекрасна възможност да се отпуснем, да се успокоим и да се погрижим за себе си, както и да се запознаем с нови хора и да възстановим контакти с приятели, за които не сме намирали време през годината.

Снимка: Личен архив

Какво би посъветвала двойките, които искат да имат едни незабравими празници?

Да прекарат време насаме с партньора си, само двамата. Да си направят равносметка какво са постигнали през годината и да споделят с партньора си своите успехи и тревоги. Да изразят любовта си към него и да му благодарят, че е до тях, че ги подкрепя и обогатява живота им.

Къде и как можем да открием своята сродна душа, ако все още не сме я намерили?

Преди да се впуснем да я търсим, е добре да поработим над своята нагласа и да повярваме, че заслужаваме най-доброто. След това да се погрижим за енергията си – да сме отпочинали и заредени, позитивни и благодарни. И вместо да търсим сродна душа, да я привлечем в живота си с високата си енергия. Да се забавляваме и да си доставяме удоволствия, да се занимаваме с хобитата си. Да заговаряме непознати, да опитваме нови дейности и да посещаваме нови места.

Защо някои хора не успяват да намерят щастието в любовта?

Защото не са готови.

През новата 2016-година какви твои тренинги ще могат да посетят всички, които искат да намерят щастие в любовта?

През януари ще водя 2 тренинга през интернет – „Привлечи партньор за пълноценна връзка“ и „Започни пълноценна връзка“.

Ще продължа с коучинг сесиите в малка група за хората, които живеят в София и искат да направят положителна промяна в живота си. Информация за груповите сесии могат да получат на facebook страницата ми Rare Life Coaching.

И основният ми фокус ще продължи да бъде индивидуалната работа с клиенти. Вярвам в индивидуалния подход, той е много по-задълбочен и го адаптирам според личните нужди на всеки клиент. Първата стъпка е безплатен разговор през Скайп, за който може да се запази час тук: https://www.timetrade.com/book/WRVNH

На прага на новата година имаш ли представа от твоята практика колко двойки си успяла да събереш или на колко самотни души си помогнала да намерят любовта?

Знам със сигурност, че съм помогнала за създаването на около 15 двойки. Някои от тях вече сключиха брак. Други живеят заедно. Трети още се опознават и правят планове за бъдещето. Вероятно има и много други двойки, за които не знам. Мой клиент от Южна Африка се ожени за бразилка, с която се запозна онлайн в OK Cupid. Особено щастлива съм, че помогнах и на мои много близки хора – на баща ми, който е на 71 години, и на моя предишен партньор. И двамата живеят с новите си приятелки.

Твоето послание към читателите на сайта...

Поддържайте енергията си висока на всички нива – физическо, емоционално, ментално и духовно. Така ще привличате прекрасни хора и възможности в живота си.

Ева Кулева

лайф коуч и ментор

Rare Life Coaching

0889 237 207

https://rarerelationships.eu/video-blog/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай